Heikki Rannan sketsihahmo Lapin Patja yllätti suorassa lähetyksessä – toi lavalle mukanaan "Apulannan" ja esitti uuden version yhtyeen klassikkokappaleesta

3:30
Heikki Rannan sketsihahmo Lapin Patja hauskuutti kauden kolmannessa lähetyksessä.

Putouksen sketsihahmokilpailussa Lapin Patja toi suoraan lähetykseen mukanaan "Apulannan".

Putouksen kolmannessa suorassa lähetyksessä nähtiin jälleen kauden sketsihahmot. Viime kaudella Putouksessa ihastuttanut Heikki Ranta toi lavalle sketsihahmonsa Lapin Patjan. 

Lapin Patja on Putouksen kapellimestarin, Lapin Katjan, serkku, joka asuu häkkivarastossa. Lapin Patja on musiikkialan moniosaaja, ja hän onkin kaiken nähnyt iloinen veijari.

– Met olehma musikaalista sukua, hahmo hoki.

Lapin Patja on kertonut toimineensa muun muassa Apulannan treenikämpällä akustiikkapatjana. Hän on kertonut myös tulleensa sieltä mistä aurinko ei paista, eli häkkivarastosta. 

Putouksen kolmannessa suorassa lähetyksessä teemana oli Talent, jolloin sketsihahmot pääsivät esittelemään salattuja taitojaan. Lapin Patja esitti odotetusti myös musikaalisen esityksen ja oli tuonut paikalle myös apujoukkoja: "Santapukin", "Tonin" sekä Toukka Temosen. 

Lapin Patja esittikin suorassa lähetyksessä oman versionsa Apulannan klassikkoteoksesta Anna mulle piiskaa, joka oli taipunut hieman uudenlaiseen muotoon. 

Lapin Patjan ja "Apulannan" esityksen näet yllä olevalta videolta!

Putous MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa lauantaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja