Heikki Paasonen paljasti tulevan lapsensa sukupuolen – juontajan aiempi arvaus meni nappiin

4:01
Voisiko Heikki Paasonen lähteä televisio-ohjelmaan kilpailijaksi? Näin hän vastaa!

Heikki Paasonen kertoo asiasta Instagramissa. 

Juontaja Heikki Paasonen paljasti uudenvuodenaattona tulevansa ensimmäistä kertaa isäksi. Samalla hän paljasti, että seurustelee Marita Alatalon kanssa, joka tunnetaan muun muassa Miss Helsinki -kisoista. 

Torstaina (11.2.) pariskunta sai selville tulevan pienokaisen sukupuolen. Paasonen julkaisi Instagram-tililleen suloisen kuvan, jossa pitää puolisoaan reppuselässä. Molempien kasvoilla on valloittava hymy. 

– Kaksi elämäni naista.Kevyt, kallis taakka. Pakahdun, Paasonen kirjoittaa lisäten kuvatunnisteeksi its a girl, eli hän on tyttö. 

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä

Paasosen kuvapäivitys on kerännyt hetkessä kommenttitulvan.

 – Hienoa, onnea, Sipe Santapukki kirjoittaa. 

 – Ihanaa! Onnea, Alma Hätönen viestittää. 

 – Isä- ja tytär -kombo on parasta! Olet aseeton, Jannika B kirjoittaa nauruhymiöiden kera. 

Paasonen pohdiskeli aiemmin samana päivänä, tietoa odotellessaan sitä, että kumpi heille on oikein tulossa. Hän julkaisi Instagram-tililleen kuvan itsestään ysiluokalla. Hän arveli, että heille on tulossa tyttö. Tulevan isän arvuuttelut pitivät siis paikkansa. 

– Ajattelen jotenkin tyttöjen olevan hieman helpompia lapsena, ja pelkään vähän, että poika tulisi liikaa isäänsä. Varsinkin, kun oma teiniaika kesti jonnekin 30v korville, Paasonen kirjoitti, mutta totesi samassa, että isä saisi olla huolissaan myös tyttärestään.

Paasonen kertoi kesällä 2020 eronneensa naisystävästään Anniina Puonnista. Myös Alatalon avioliitto jääkiekkoilija Tomi Karhusen kanssa päättyi viime vuonna.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja