Heikki Paasoselta todellinen vuodenvaihteen yllätysuutinen: Saa lapsen ja paljasti myös, kenen kanssa – "Elämäni paras päätös"

4:01
Heikki Paasonen pohti uraansa MTV Uutisille elokuussa 2020.

Lukuisista televisio-ohjelmista tuttu Heikki Paasonen saa lapsen. Hän kertoi yllätysuutisesta Instagram-tilillään uudenvuodenaattona.

– Vuosi 2020 teki paljon pahaa, mutta tarjosi myös tilaisuuden tarkastella omaa elämääni. Tartuin siihen tilaisuuteen ja muutin kaiken. Se oli elämäni paras päätös.

– 7 vuotta sitten tavattiin ekan kerran, etkä koskaan oikein lähtenyt mun päästäni pois. Vuodet vieri ja elettiin omia elämiämme, ja kuitenkin yhtäkkiä olet siinä vieressä. Mun tulevan lapseni äiti. Minkä seikkailun saankaan sun, Bumban ja peipi Paasosen kanssa vielä kokea, juontaja hehkuttaa Instagramissa.

Paasonen on liittänyt julkaisemaansa kuvaan myös nykyisen elämänkumppaninsa tilin. Marita Alatalo esittäytyy Instagramissa ultrajuoksijana ja "dog momina". Hän työskentelee urheilumarkkinoinnin parissa.

Alatalon tilillä on joulukuussa julkaistu myös yksi kuva, jossa pariskunta poseeraa yhdessä hienon piparitalon vierellä.

Paasonen, 37, kertoi kesällä eronneensa mallina työskenneellstä Anniina Puonnista. Paasonen ei ole kommentoinut eroon johtaneita syitä julkisuudessa.

Myös Alatalo erosi tänä vuonna puolisostaan, jääkiekkoilija Tomi Karhusesta. Marita jätti erohakemuksen Espoon käräjäoikeuteen 19. toukokuuta.

Alatalo, 31, on entinen Miss Helsinki -finalisti, joka seurusteli nuoruudessa myös rap-artisti Elastisen (Kimmo Laiho) kanssa.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja