Heikki Paasonen hankki itselleen Harley-Davidsonin

Suomen maanteillä kurvailee tänä kesänä yksi uusi Harrikka-kuski, kun suosikkijuontaja Heikki Paasonen hankki itselleen legendaarisen menopelin.

Kuuma kesäkatu ja alla kehrää Harley-Davidson. Siinäpä monen miehen, ja mikseipä myös naisen unelma täydellisestä kesäpäivästä.

Tätä unelmaa saa nyt elää yksi Suomen suosituimmista miesjuontajista, sympaattinen Heikki Paasonen. Aiempina kolmena kesänä Paasonen on kurvaillut kesäkatuja allaan Triump Bonneville -moottoripyörä, mutta nyt juontaja on toteuttanut unelmansa ja hankkinut itselleen moottoripyöristä legendaarisimman, Harley-Davidsonin.

Hyvien ystävinensä Niina Heralan ja Lorenz Backmanin häihin muodikkaasti pukeutuneena saapunut Heikki kertoi viettäneensä kesän täysin lomaillen, pitkästä aikaa.

– Olen saanut uuden moottoripyörän, Harley-Davidsonin. Olen ehtinyt käydä sillä jo kurvailemassa, Heikki naurahti.

Toivottavasti Heikki Paasosen kaasukäsi ei ole niin painava kuin ystävällään Koop Arposella, joka taannoin ajoi korttinsa hyllylle ajettuaan 1700-kuutioisella Triumph-moottoripyörällä hurjaa ylinopeutta. Koop vitsaili myöhemmin MTV3.fin Viihdeuutisille sanoen, että olisi pitänyt hankkia Harley-Davidson, niin ei olisi tullut ajettua niin kovaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat