Heidi Suomi muistelee hengenvaarallista tilannetta: "Hetkeä myöhemmin leikkaus olisi voinut olla turha"

Radiojuontaja Heidi Suomi koki vakavan tulehduksen vuonna 2020.

Radiojuontaja Heidi Suomi, 48, joutui vuonna 2020 leikkaukseen vakavan vatsakalvontulehduksen takia. Hänet piti alkuperäisen suunnitelman mukaan tähystää, mutta lopulta koko vatsa jouduttiin avaamaan, koska tulehdus oli levinnyt niin laajalle. 

Suomi muisteli kolmen vuoden takaista aikaInstagramissa 14. kesäkuuta kuvalla, jossa näkyy hänen vatsansa ja sen keskellä oleva arpi. 

– Muistan, kun kurkkasin sairaalassa peiton alle ja ihmettelin, miksi mun vatsa on aukaistu, vaikka operaation piti olla vain tähystys. Hoitaja hämmentyi ja sanoi, että eikö mulle heräämössä ollut kerrottu, että tähystys ei riittänytkään. Tilanne oli ollut niin kriittinen, että vatsa jouduttiin avaamaan, ja usean tunnin ajan kestäneessä operaatiossa onneksi ammattitaitoinen hoitohenkilökunta lopulta sai mun vatsakalvontulehduksen kuriin. Hetkeä myöhemmin tehtynä leikkaus olisi voinut jo olla turha, Suomi kirjoitti Instagramissa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Suomi oli todennut hoitajalle leikkauksen jälkeen vatsa täynnä niittejä, ettei hän taida enää kesäisin käyttää koskaan bikineitä.

– Hoitaja tokaisi saman tien napakasti, että ilman muuta käytät biksuja, jos haluat. Arpi kertoo vain eletystä elämästä. Ei se mun mielestä edelleenkään kaunis ole, mutta silti osa minua ja mun historiaa. Ja onneksi nimenomaan historiaa, koska nyt saan nauttia kesistä elossa ja terveenä. Ei itsestäänselvyys, Suomi päätti kirjoituksensa. 

Suomi muistetaan ennen radiouraansa myös MTV3:n Tulosruudun ankkurina. Suomi on tuttu myös yleisurheilukentiltä, missä hänen päämatkansa oli 400 metriä. Hän nappasi päämatkaltaan Suomen mestaruudet vuosina 1994 ja 1995.

Suomi meni naimisiin padel-yrittäjänä toimivan Arto-rakkaansa kanssa heinäkuussa 2022.

Lue myös:

    Uusimmat