Heidi Sohlberg muistelee lääkärin musertavia sanoja neljän vuoden takaa: "Siitä alkoi aikamoinen tunnemyllerrys"

7:25
Heidi Sohlberg kertoi syöpäsairaudestaan viime vuonna Huomenta Suomessa

Heidi Sohlberg julkaisi Instagramissa koskettavan kirjoituksen, jossa hän muistelee hetkeä, jolloin sai kuulla sairastavansa syöpää.

Entinen Miss Suomi Heidi Sohlberg muisteli tiistaina Instagram-tilillään neljän vuoden takaisia tapahtumia. Sohlberg sai tuolloin kuulla sairastuneensa syöpään.

– Tasan neljä vuotta sitten klo 11.20, kuulin lääkäriltä ne karmaisevat 3 sanaa, joita toivon, ettet sinä eikä sinun läheisesi kuule koskaan sanottavan... "Sinulla on syöpä". Siitä alkoi aikamoinen tunnemyllerrys... pelko, kauhu, huoli, suru... mutta onneksi myös toivo, Sohlberg muistelee koskettavassa kirjoituksessaan.

Sohlberg julkaisi kirjoituksensa yhteydessä kuvan, jossa hänen hiuksensa ovat lähteneet syöpähoitojen myötä ja korostaa olevansa kiitollinen siitä, että saa nyt elää terveenä.

– Olen äärettömän kiitollinen hoitohenkilökunnalle, kenen ansiosta saan nyt elää terveenä. Ja äärettömän kiitollinen myös kaikille ihmisille mun ympärillä...mun prinsessoille, perheelle, ystäville, tutuille ja tuntemattomille! Ilman teitä olisin romahtanut jo monen monta kertaa, hän kiittelee myös läheisiään saamastaan tuesta.

– Ei valiteta turhasta, vaan nautitaan elämästä nyt ja tässä.

Vuoden 2001 Miss Suomeksi kruunatulla Sohlbergillä diagnosoitiin kesäkuussa 2016 rintasyöpä, joka leikattiin elokuussa.

Vuoden 2017 alussa vaativat hoidot olivat ohitse ja syöpä selätetty. Sohlberg käy kuitenkin vuosittain kontrollissa tarkistamassa, että kaikki on hyvin. Viimeisimmän kontrollin jälkeen toukokuussa hän iloitsi toukokuussa Instagramissa, että tauti on pysynyt poissa.

– Istun tässä Syöpäpolin parkkiksella autossa ja totean taas, kuinka kiitollinen elämästä voi ollakaan. Tän leveämpi ei mun hymy voi olla.

Syöpä on tuonut murheita Sohlbergin elämään myös ennen kuin hän itse sairastui. Ennen kuin Sohlberg ehti täyttää kymmenen vuotta, hänen äitinsä menehtyi rintasyöpään.

Äiti tahtoi salata sairautensa lähes loppuun asti lapsiltaan. Omassa kamppailussaan Sohlberg sen sijaan on kertonut MTV Uutisille pitäneensä suurena tukenaan laajaa ystäväpiiriään, perhettään sekä lapsiaan.

– Ammensin heiltä hirveästi energiaa ja voimia jaksamiseen, Sohlberg totesi viime vuonna viitaten lapsiinsa.

Sohlbergillä on kaksi tytärtä entisen aviomiehensä Niklas Sohlbergin kanssa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja