Heidi Klum poseeraa tyttärensä kanssa Voguen kannessa – malliksi tähtäävä Leni Klum, 16, esiintyy ensimmäistä kertaa julkisesti kasvoillaan

0:13
Heidi Klum heittäytyi romanttiseksi Tom Kaulitzin kanssa.

Heidi Klum on kertonut tukevansa tyttärensä Leni Klumin haavetta mallin urasta.

Saksalainen entinen huippumalli Heidi Klum, 47, julkaisi Instagram-tilillään torstaina 10. joulukuuta kuvan tulevasta Saksan Voguen kannesta, jossa nainen poseeraa yhdessä 16-vuotiaan tyttärensä Leni Klumin kanssa. Numero, jonka kannessa äiti ja tytär poseeraavat, ilmestyy tammikuussa 2021. 

Kuvansa yhteydessä Klum on hehkuttanut tytärtään erityisen ylistävästi ja toteaa olevansa hyvin ylpeä tästä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tiedän, että tyttärenäni oleminen ei ole aina helppoa. Sinulla ei ole koskaan ollut mahdollisuutta kasvaa "normaalilla tavalla". Mutta mikä on normaalia? Kolmen erilaisen isän kanssa kasvaminen ei luultavasti myöskään. Mutta sinulla on kyky saada kaikesta paras irti. Ja sanoisin, ettei mikään niistä vahingoittanut sinua – päinvastoin: olet itsevarma nuori nainen, joka taistelee tavoitteidensa puolesta, Klum hehkuttaa tytärtään.

– Olen varma, että jännittävä aika odottaa sinua. Vogue on paras tapa aloittaa ura, josta unelmoit. Ja vaikka minun onkin hieman vaikeaa päästää sinut irti tästä maailmasta, teen aina kaiken, jotta olisit onnellinen ja unelmasi toteutuvat. Olen ylpeä siitä, että olen äitisi!

Leni Klum, oikealta nimeltään Helene Boshoven Samuel, on Heidi Klumin ja italialaisen entisen F1-tallipäällikön Flavio Briatoren ainut yhteinen lapsi ja vanhin Heidi Klumin neljästä lapsesta. Leni Klumin kolmen nuoremman sisaruksen isä on brittimuusikko Seal. Vuonna 2019 Heidi Klum meni naimisiin Tokio Hotel -yhtyeestä tunnetun Tom Kaulitzin kanssa.

Heidi Klum on varjellut lastensa yksityisyyttä erityisen tarkasti läpi heidän elämänsä. Klum ei ole tästä syystä antanut tyttärensäkään kokeilla siipiään mallina ennen tätä päivää. 

– Hän on nyt tarpeeksi vanha. Ajattelin aina, että hän on liian nuori ja halusin pitää lapseni pois julkisuudelta, Klum kertoi hiljattain People-lehden haastattelussa.

Klum kertoo tukevansa tyttäriään heidän intohimoissaan ja kiinnostuksen kohteissa, mutta hän ei halua painostaa Leniä millään tavoin muotialalle. 

– Äitinä haluan, että lapseni saavat tehdä sitä, mitä he haluavat. Kyseinen ala on upea ja ja rakastan sitä. Olen ollut alalla yli 20 vuotta, mutta siitä huolimatta se on erilaista ja se sisältää paljon matkustelua. Sinun tulee olla hyvin vahva persoona, varsinkin jos olet nainen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja