Heidi Klumin 16-vuotias tytär haaveilee mallin urasta – ex-huippumalli kannustaa: "Hän on tarpeeksi vanha siihen"

0:13
Heidi Klum antautui intohimoiseen suuteluun nuoren kitaristipoikaystävänsä kanssa.

Heidi Klumin vanhin tytär haluaa seurata äitinsä jalanjälkiä. 

Huippumalli Heidi Klum, 46, kertoi People-lehden haastattelussa, että hänen vanhin tyttärensä, 16-vuotias Leni viihtyy Saksan Huippumalli haussa -ohjelman kuvauksissa.

Äidillä ja tyttärellä on myös samankaltaiset intressit. 

– Hän seuraa kuvauksissa, mitä minä ja muut tekevät. Se on hyvin kiinnostavaa hänelle. Hän on siinä iässä, kun vielä miettii, mitä haluaa tulevaisuudella tehdä. Nyt hän näkee, minkälaisia erilaisia työtehtäviä televisiokuvauksissa on. Leni haluaa tehdä sitä, mitä minä teen, Klum toteaa. 

– Kuka tietää, vaikka viiden vuoden päästä Saksan huippumalli haussa by Heidi Klum olisikin by Leni Klum. Hän leikittelee sillä idealla, Klum jatkaa. 

Tiukka yksityisyys

Niin kuin monilla julkkislapsilla, myös Lenillä olisi ollut vuosien aikana ollut mahdollisuus kokeilla siipiään mallina. Heidi on kuitenkin torpannut ne lapsensa yksityisyyden suojaamiseksi – tähän saakka. 

– Hän on nyt tarpeeksi vanha. Ajattelin aina, että hän on liian nuori ja halusin pitää lapseni pois julkisuudelta. 

Klum kertoo tukevansa tyttäriään heidän intohimoissaan ja kiinnostuksen kohteissa, mutta hän ei halua painostaa Leniä millään tavoin muotialalle. 

– Äitinä haluan, että lapseni saavat tehdä sitä, mitä he haluavat. Kyseinen ala on upea ja ja rakastan sitä. Olen ollut alalla yli 20 vuotta, mutta siitä huolimatta se on erilaista ja se sisältää paljon matkustelua. Sinun tulee olla hyvin vahva persoona, varsinkin jos olet nainen. 

Heidi kertoo haastattelussa, että hänen lapsensa ovat ajan tasalla siitä, mitä hän laittaaa sosiaaliseen mediaan. Hänellä Lenin lisäksi 15-vuotias Henry, Johan, 14, ja tytär Lou, 11. Lapsien isä on Klumin ex-mies Seal.

– Olen nykyisin enemmän sinut vartaloni kanssa sekä olen menevä persoona ja saatan pukeutua vähäisiin vaatteisiin. He antavat minulle välillä nuhteita ja kysyvät, että oletko äiti tosissasi. 

LÄHDE: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja