He saavat kutsun Linnaan: Valtaosa terveysammattilaisia ja muita pandemia-ajan hyväntekijöitä – tanssin kohtalo vielä auki

3:22
Videolla presidentti Niinistö kertoo, kuinka tämän vuoden Linnan juhlat poikkeavat normaalista.

Pääosa itsenäisyyspäivän vastaanoton alle 200 vieraasta on tänä vuonna terveydenhuoltoalan ammattilaisia tai muita pandemia-ajan hyväntekijöitä.

Tänä vuonna itsenäisyyspäivän vastaanotto tekee kunniaa terveydenhuollon työntekijöille.

Se näkyy myös kutsuvieraslistassa. Vastaanotolle on tarkoitus kutsua korkeintaan noin 200 vierasta, joista pääosa on terveydenhuoltoalan ammattilaisia tai muita pandemia-ajan hyväntekijöitä ja heidän puolisoitaan.

Vieraiden joukossa on muutamia edustajia myös urheilun ja kulttuurin aloilta.

Lähes kaikki kutsuvieraat ovat Linnan juhlien ensikertalaisia ja asemansa puolesta on kutsuttu korkeintaan yksittäisiä henkilöitä.

Pukukoodi on aiempiin itsenäisyyspäivän vastaanottoihin verrattuna rento: tumma puku kunniamerkein.

Kutsuja ei ole vielä lähetetty

Kutsuja itsenäisyyspäivän vastaanotolle ei ole vielä lähetetty ja ne on määrä lähettää vasta huomisen jälkeen, kun Etelä-Suomen aluehallintoviraston uudet koronarajoitukset ovat tiedossa.

Monet itsenäisyyspäivän vastaanottoon liittyvät yksityiskohdat voivatkin vielä muuttua ja kutsuvieraiden määrä vähentyä edelleen.

Toistaiseksi on suunniteltu, että musiikkia ja tarjoiluja on luvassa ja että vieraita tervehditään, muttei välttämättä kätellä.

Tanssin kohtalo on vielä auki.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja