Hazel uskoi vielä 24-vuotiaana, että nainen tarvitsee miestä saadakseni orgasmin: "En voi olla ainoa, jolla ei ollut hajuakaan..."

1:03
Miksi mies on naisen alapäätä kohtaan niin kovakourainen? Miehet vastaavat

Hazel sai ensimmäisen orgasmin yksin vasta 24-vuotiaana. – En voinut uskoa, että olin elänyt pimeydessä niin kauan, nainen kuvailee nyt.

Hazel Evans muistaa edelleen toukokuisen illan vuonna 2018. Silloin hän sai ensimmäisen klitorisorgasminsa yksin.

– Olin hiljattain löytänyt sarjan ohjevideoita klitoriksen stimuloinnista. Olin vasta hiljattain tajunnut, että tämä kehon osani on todella olemassa, ja halusin kokeilla. Olin yrittänyt jo pari kertaa aiemmin samalla viikolla, ja aistin, että olin lähellä, mutta mitään räjähdystä ei tapahtunut, Hazel kuvailee Huffington Post -lehdessä.

Tuona päivänä hän kuitenkin sai orgasmin itsetyydytyksen avulla. Hazel oli 24-vuotias.

– Siihen asti olin ihan aidosti uskonut, että tarvitsen miestä saadakseni orgasmin. En ollut koskaan oppinut toisin, Hazel sanoo.

– Kun olin ollut sinkku ja seksuaalisesti turhautunut, olin vain vellonut tuskassa sen vuoksi, etten voi harrastaa seksiä, ja vaistoni käski aina mennä etsimään seksipartneria, joka auttaisi minua laukeamaan. En tajunnut, että se oli jotakin, mille voisin tehdä jotain itse

"Olin yli vuosikymmenen myöhässä"

Kun Hazel sitten löysi "oman tien onneen", hän kauhistui omaa naiiviuttaan.

– Kun kysyin Googlelta "missä iässä tytöt alkavat normaalisti masturboida?", opin, että "12-vuotiaana" on suosituin vastaus. Olin yli vuosikymmenen myöhässä masturbaatiobileistä enkä voinut uskoa, että olin elänyt pimeydessä niin kauan, Hazel kuvailee.

Hän oli aina olettanut tietävänsä "vähän kaikista asioista"; Hazel oli hyvä koulussa ja käytti vapaa-aikansakin opiskellen erilaisista itseään kiinnostavista aiheista, ja hänen ystävänsä pitivät häntä itsellisenä naisena.

Nyt Hazelille kuitenkin selvisi, että oman kehonsa suhteen hän oli oppimaton.

– Halusin tietää, olinko ainoa, jolla kesti näin kauan löytää masturbaatio. Lähestyin aihetta ystävieni kanssa ja sain tietää, että todellakin olin outolintu. Suurin osa masturboi säännöllisesti ja oli tehnyt niin varhaisesta teini-iästä lähtien.

Hazel puhuu nyt masturboinnista avoimesti. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Oli olettanut orgasmin tapahtuvan miehen avulla

Hazel ei voinut käsittää, miksi oli olettanut orgasmin tapahtuvan vain miehen avulla.

– Aloin käydä mielessäni läpi elämäni hetkiä toivoen, että ymmärtäisin, miten olin alkanut uskoa, että orgasmin saavuttaminen minulle on mahdollista vain peniksen läsnä ollessa, Hazel kuvaa.

Hänen kotonaan ei puhuttu seksistä eikä nautinnon saavuttamisesta puhuttu koulussakaan. Seksuaalikasvatus keskittyi vauvan tekemiseen ja kondomin asettamiseen. Lehdistäkin nuori Hazel luki vain miehiin liittyviä seksivinkkejä, kuten "näin miellytät miestäsi".

– Vaikutti siltä, että yhteiskuntamme oli joko liian häpeissään mainitakseen naisen orgasmin, tai ihmiset eivät vain tienneet (tai välittäneet) siitä, Hazel sanoo.

"En voi olla ainoa, jolla ei ollut hajuakaan..."

Hazel aloitti seksin harrastamisen poikaystävänsä kanssa 15-vuotiaana ja oletti olevansa seksin suhteen edistynyt. Hän oletti saaneensa orgasmin, jonka uskoi tapahtuvan penetraation avulla.

Keskustelut ystävien kanssa keskittyivät seksiasentoihin eikä itsetyydytyksestä puhuttu koskaan.

– En voi olla ainoa, jolla ei ollut hajuakaan siitä, mihin oma kehoni pystyy. Ei tämä ole vain sitä, että sekoitin faktat mielessäni ajan kuluessa. Se kertoo kulttuurista, joka suosii miehen katsetta ja miehen nautintoa ja osittain uskonnon takia opettaa, että seksi on, tai sen pitäisi olla, vain lisääntymiseen liittyvä akti, Hazel sanoo.

– Tiesin (nuorena) paljon miehen masturbaatiosta. Itse asiassa luulen, että opimme siitä koulussa, mutta ei se ollut kovin käytännöllistä tai kiinnostavaa. Jälkikäteen tuntuu, että melkein kaikki seksistä oppimani keskittyi siihen, miltä se tuntuu miehen mielestä, Hazel sanoo.

"Seksikasvatuksen kouluissa, kodeissa ja mediassa pitää parantua"

Hazel haluaa nyt muuttaa asian ja puhuu myös itse avoimesti naisten masturbaatiosta ja nautinnosta. Hän toivoo opetusta pakolliseksi brittikouluihin.

– Seksikasvatuksen kouluissa, kodeissa ja mediassa pitää parantua paljon. Sen täytyy kertoa nautinnosta ja kaikista tavoista, joilla sitä voi ja pitäisi kokea, jotta tytöt kuten minä eivät kasva ajatellen, että he tarvitsevat miestä tai ketään muutakaan saadakseen orgasmin, Hazel kuvailee.

Hän muistuttaa, ettei suuri osa naisista itse asiassa saa orgasmia penetraation kautta. 

– En halua, että yhtään useammalta tytöltä jää kokematta orgasmin upea tunne, sen terveyseduista puhumattakaan. Maailma tarvitsee enemmän onnellisia, terveitä, kiihottuneita naisia, jotka ovat kosketuksissa oman kehonsa kanssa, jotka tietävät, miten tyydyttää omat halunsa ja jotka osaavat kertoa haluistaan muille.

Hazel. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Enää ei ole kyse nautinnon saajasta ja antajasta"

Saavutettuaan orgasmin yksin Hazel tuntee itsensä naiseksi. Hän huomauttaa, että ajatus siitä, että ensimmäinen seksikerta ja penetraatio tekee "naisesta naisen", on pelkkä myytti.

– Nyt alan seksuaalisiin suhteisiin miesten kanssa odottaen, että saan kokemuksesta aivan yhtä paljon nautintoa kuin mieskin. Enää ei ole kyse nautinnon saajasta ja antajasta. Nyt, jos tapaan miehen, joka tällaista odottaa, en hyväksy sitä normaalina asiana. Sen sijaan, kyseenalaistan sen, haastan miehen tai lähden pois.

Läheet: Huffington Post

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja