Harvinainen tilanne: Vastustajan valmentaja pyysi Manchester Unitedilta anteeksi pelaajiensa kovuutta

Tottenhamin päävalmentaja Mauricio Pochettino pyysi Manchester Unitedilta anteeksi joukkueensa taklauksia Unitedin 2-1-voittoon päättyneen harjoitusottelun jälkeen torstaina. Pochettinon mukaan vastapuoli ei kuitenkaan ollut syytön ottelun tapahtumiin.

Unitedin nuorisolahjakkuuss Angel Gomes ratkaisi ottelun 81. minuutilla. Anthony Martial oli vienyt Unitedin avausjaksolla johtoon, mutta Lucas Moura kuittasi pelin tasoihin. Molempien joukkueiden lukuisat kovat taklaukset heittivät kuitenkin varjon harjoitusottelun ylle.

Moussa Sissoko, Dele Alli ja Unitedin AndreasPereira syyllistyivät ottelussa likaisiin taklauksiin.

– Pyydän anteeksi Unitedilta pelaajieni puolesta. Odotan samaa heidän puoleltaan, sillä toisella jaksolla oli samanlaista toimintaa heidän puoleltaan, Pochettino sanoi toimittajille Reutersin mukaan.

– Olin vihainen muutamista tilanteista, sillä kun tulet tilanteeseen myöhään, mitä vaan voi tapahtua. Joskus tarvitsee olla aggressiivinen, pelata intohimolla, mutta keskittyminen pitää olla kunnon ja fysiikan rakentamisessa sekä pelin kehittämisessä.

Pochettino pelkäsi pelaajiensa loukkaantumista ottelussa, jossa United-puolustaja Eric Bailly loukkasi polvensa yrittäessään blokata Heung-min Sonin etenemisen.

– Tietenkin olin huolissani, Bailly loukkaantui ja olen pahoillani siitä. On aina vaikeaa, kun jotain tapahtuu harjoituskaudella pelaajien rakentaessa kuntoa ja taistellessaan pelipaikasta.

Unitedin päävalmentaja Ole Gunnar Solskjär ei antanut rohkaisevaa arviota Old Traffordilla loukkaantumisista kärsineestä Baillysta. 

– Vaikuttaa siltä, että hän väänsi polvensa, joten meidän pitää kuvauttaa hänet ja tehdä tarkastuksia. Ensinäkemältä tilanne ei näytä hyvältä, mutta katsotaan, norjalainen sanoi.

– Kyse on kilpaurheilusta ja valmistaudumme liigaan. Se ei ollut varovaista jalkapalloa, emmekä vain ottaneet vastaan. Annoimme myös. Mielestäni se oli hyvä peli, Solskjär sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat