Manchester Unitedin runtelemaksi joutunut Chelsea kasaa rivejään keskiviikon huippuotteluun – päävalmentaja Frank Lampard: "Tämä on meille herätys todellisuuteen"

Chelsean tuore manageri Frank Lampard ei olisi voinut saada vaikeampaa alkua uralleen sinisten päävalmentajana. Lontoolaiset hallitsivat sunnuntaina pelitapahtumia, mutta Manchester United iski myrkyllisesti vastaan ja voitti Valioliigan avauskierroksen ottelun 4-0. Lampard valmistaa joukkojaan jo keskiviikon Super Cup -otteluun Liverpoolia vastaan.

MAINOS

UEFA Super Cup

Liverpool - Chelsea suorana lähetyksenä C More Sport 2:lla ja suoratoistopalvelussa keskiviikkona kello 21.00

C Moren sivulle pääset tästä

Lampard vastaanotti päävalmentajan tehtävät heinäkuussa Maurizio Sarrin poistuttua Juventukseen.

Lampardin ja Chelsean suhde on erityinen. Keskikenttäpelaaja voitti seurassa esimerkiksi kolme Valioliigan mestaruutta 13 vuoden aikana.

– Kaipaamme tärkeitä pelaajiamme takaisin sairastuvalta, mutta en halua käyttää sitä tekosyynä, Lampard sanoi Reutersin mukaan.

– Joukkueemme taisteli tasaväkisesti tänään pitkiä jaksoja, mutta teimme neljä virhettä, ja he viimeistelivät niistä kliinisesti. Tämä on meille herätys todellisuuteen.

Chelsean loukkaantumistilanne on ollut vaikea. Sarjan avauksesta puuttuivat esimerkiksi akillesjännevammoja potevat englantilaiset nuoret tähdet Callum Hudson-Odoi ja Ruben Loftus-Cheek. Sakalaistoppari Anton Rudiger on palaamassa pelikuntoon polvivamman jäljiltä. Brasilialainen Willian kärsii reisivammasta.

Tammy Abraham ja Emerson osuivat sunnuntaina maalipuihin ennen vastahyökkäystä, joka päättyi Unitedin rangaistuspotkuun ja Marcus Rashfordin 1-0-maaliin.

– He ovat vastahyökkäysjoukkue, se on iso vahvuus. Heillä on tempoa; jos menetät pallon tai annat maalipaikan, he iskevät, Lampard sanoi.

– Emme saa tehdä helppoja virheitä tällä tasolla. Samaan aikaan, lukemat eivät kertoneet totuutta lähellekään.

Lue myös:

    Uusimmat