Harry Potter -tähti lopetti huumeiden ja alkoholin käytön 22 vuotta sitten – elää edelleen päivä kerrallaan

Brittinäyttelijä Jason Isaacs on kertonut, että on ollut aina addiktoituva persoona.

Brittinäyttelijä Jason Isaacs, 57, on puhunut avoimesti julkisuudessa päihdeongelmastaan. Nyt näyttelijätähti muistelee Instagram-tilillään sitä hetkeä, kun päätti vihdoin luopua päihteistä, 22 vuotta sitten.

Isaacs julkaisi nostalgisen kuvan, jossa hempeilee vaimonsa Emman kanssa. 

– Kaunis vaimoni Emma ja minä syyskuussa 1998. Näytimme aika onnellisilta. Todellisuudessa emme olleet, näyttelijä aloittaa tekstin.

Isaacs kertoo, että kolme viikkoa kuvan ottamisen jälkeen, hän pystyi viimein olemaan vuorokauden ilman alkoholia tai huumeita.

– Olin yrittänyt vuosikymmenien ajan, mutta olin liian terävä-älyinen ja liian menestynyt, että olisin luopunut niistä. Vasta kun myönsin tarvitsevani apua, elämän muuttui. Kiitos niille kaikille riippuvaisille, jotka ovat nostaneet minut ylös. Rakastan teitä kaikkia - erityisesti niitä mielettömiä,  jota te suurin osa olette. Takanani on nyt muutama 24 tuntia, mutta silti pitää mennä päivä kerrallaan, Isaacs kirjoittaa.

Isaacs tunnetaan kenties parhaiten Lucius Malfoyn roolistaan Harry Potter -elokuvissa. 

– Minulla on aina ollut addiktoituva persoonallisuus. Siihen mennessä, kun olin 16-vuotias, olin jo käynyt läpi juomisen ja aloittelin vuosikymmeniä kestänyttä rakkaussuhdetta huumeiden kanssa, Isaacs kuvaili brittiläisen The Big Issue -lehden haastattelussa. 

Isaacsin mukaan hänen riippuvuutensa alkoi ensin alkoholin käytöstä. Ensimmäistä kertaa Isaacs kertoo olleensa kunnolla humalassa 12-vuotiaana. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja