Mainos

Bam Margeralta avoin päivitys ongelmistaan: "Olen 39-vuotias, juhlat ovat ohi"

Jackass-tähti Bam Margera yrittää päästä selville vesille.

Viime elokuussa Bam Margera vannoi kuiville pääsemisen nimeen, kun hän oli jäänyt kiinni rattijuopumuksesta. Entinen Jackass-tähti vietti jonkin aikaa vieroituksessa rattijuopumustapauksen jälkeen.

Margera palasi kuitenkin vanhoihin tapoihin jo saman kuukauden aikana, kun hän julkaisi Instagram-tilillään videon olut kädessään.

Nyt näyttää siltä, että Margera on palannut viime vuoden elokuun alun tunnelmiin ja tekee parhaansa päästäkseen alkoholista eroon. Hulluista stunteistaan tunnettu mies julkaisi Instagram-tililleen kirjoitetun viestin faneilleen, jossa hän kertoo ystävänsä Ryan Dunnin kuoleman olleen yksi syy alkoholinkäyttöön.

– Olen viettänyt tarpeeksi aikaa surren Ryan Dunnia alkoholin kautta. Olen 39-vuotias, juhlat ovat ohi. En suunnittele juovani enää, Margera kirjoittaa kirjeessä.

Jackass-tähden mukaan hän on selvinnyt prosessista tähän mennessä täysin ilman vieroitusoireita. Margeran mukaan hän ei enää jaksa kuunnella jatkuvia kommentteja siitä, kuinka hän on aina sekaisin.

– Olen täysin kyllästynyt siihen, että ihmiset luulevat minun aina olevan kännissä, hullu tai sekaisin. Joten jos aiot soittaa minulle kertoaksesi tämän, voit painua v*ttuun, Margera lataa kirjeessään.

Myöhemmin Margera julkaisi tilillään toisen kirjoitetun viestin, jossa hän pääasiassa ilmaisi tylsistymistään vieroituksessa. Jackass-tähden mukaan hän ei saa olla yhteydessä perheeseensä tai liikekumppaneihinsa.

– Ajatukset ja kynä on ainoat, mitä minulla on, hän kirjoitti toisen viestin saatetekstiksi.

Lähde: Revolver

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja