Harry Potter -tähdet haaveilevat paluusta rakastettuihin rooleihinsa: "Hän on ehdottomasti osa minua"

Rupert Grint ja Tom Felton näyttelisivät mielellään taas Harry Potterin maailmassa. 

Harry Potter -tähdet Rupert Grint ja Tom Felton paljastavat, että palaisivat mielellään velhomaailmaan.

Orlandossa sijaitsevaan Universal Studios -teemapuistoon avattiin viime viikolla uusi vuoristorata. Hagridin taikaolentojen moottoripyöräseikkailu -nimisen laitteen avajaisiin saapui useita Harry Potter -tähtiä. Mukana olivat myös Draco Malfoyn roolista tunnettu Tom Felton ja Ron Weasleyta näytellyt Rupert Grint.

Entertainment Weekly -sivusto kysyi tähdiltä, kiinnostaisiko heitä palata Harry Potterin maailmaan, jos elokuvasarja jossain vaiheessa kuvattaisiin uudelleen. He kertoivat, että näyttelisivät mielellään roolihahmojensa isiä, Lucius Malfoyta ja Arthur Weasleya.

– Ehdottomasti. Tekisin sen todella mielelläni, Felton innostui.

– Lähtisin siihen kyllä. Se olisi mukava lopetus, Grint sanoi.

Harry Potter -elokuvasarjan ensimmäinen elokuva ilmestyi vuonna 2001 ja viimeinen vuonna 2011. Koko sarjan uudelleen kuvaaminen saattaa siis olla vielä liian kaukainen ajatus. Grint ja Felton ovat kuitenkin innoissaan ajatuksesta esiintyä Harry Potter ja kirottu lapsi -näytelmän elokuvaversiossa.

Harry Potter ja kirottu lapsi -näytelmässä Harry, Ron, Hermione ja Draco ovat kasvaneet aikuisiksi ja heidän lapsensa seikkailevat Tylypahkassa. Toistaiseksi elokuvaa ei ole tekeillä, mutta Grint ja Felton palaisivat mielellään vanhoihin rooleihinsa.

– En ole omistushaluinen Dracoa kohtaan, mutta hän on ehdottomasti osa minua, Felton sanoi.

– Se olisi hienoa, Grint lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja