Harri Heliövaaralle ja Lloyd Glasspoolille katkera puolivälierätappio – "Nyt harmittaa todella, todella paljon"

Suomen Harri Heliövaara ja hänen brittiparinsa Lloyd Glasspool ovat kärsineet tappion Kanadan Montrealissa järjestettävässä tenniksen ATP Masters -turnauksen miesten nelinpelissä. Kaksikon kaatoi puolivälierässä Hollannin Wesley Koolhof ja Britannian Neal Skupski.

Voitto irtosi turnauksessa kolmanneksi sijoitetulle parivaljakolle erin 4–6, 6–3, 10–8. 

–  Pienestä oli kiinni. Nyt harmittaa todella, todella paljon, Heliövaara sanoo Suomen tennisliiton tiedotteessa.

Päätöserään tultaessa molemmilla pareilla oli voitto yhdestä erästä. Suomalais-britannialaisen kaksikon aloitus oli vahva ottelu-tie-breikissä. Minibreikin johto kuitenkin mureni, kun vastustajat mursivat Heliövaaran syötöt.

–  Ei ollut mielestäni meiltä mitenkään erityisen hyvä ottelu. Voitimme avauserän ja johdimme ottelu-tie-breikkiakin, eli matsi oli periaatteessa meidän. Ei saisi hävitä tällaisia. On rankkaa, rankkaa, Heliövaara pohti.

–  En tiedä tuliko tehtyä muutamat väärät valinnat syötöissä. Vastustajat olivat selvästi myös lukeneet meidän syötöt etukäteen, he tiesivät mihin suuntasimme syöttöjämme. Siihen se varmaan kaatui.

Toista kertaa Masters-tasolla pelanneet Heliövaara ja Glasspool olivat turnauksessa sijoittamattomia. Edellisen kerran he olivat mukana Italian Rooman-turnauksessa, jossa he kipusivat puolivälieriin asti. 

Heliövaara ja Glasspool pelaavat ensi viikolla Yhdysvalloissa Cincinnatin ATP Masters-turnauksessa. Turnauksessa on mukana myös Suomen Emil Ruusuvuori.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja