Harlinien hääjuhlat tällä viikolla – Johanna paljastaa yksityiskohtia morsiuspuvustaan: "Se on täydellinen, romanttinen ja elegantti"

0:51
Ivan Puopolo täräytti suorasukaisen kysymyksen Renny ja Johanna Harlinille parin häistä – ohjaajalta hellyttävä vastaus

Renny ja Johanna Harlin juhlivat kolmipäiväisiä häitään tällä viikolla Ranskassa.

Menestysohjaaja Renny Harlin ja hänen puolisonsa Johanna Harlin juhlivat tällä viikolla häitään läheistensä kanssa. Jo kesällä avioituneella pariskunnalla on luvassa kolmipäiväiset hääjuhlat St. Tropezissa.

Pariskunta on suunnitellut tärkeää päiväänsä pitkään ja heidän apunaan on ollut hääsuunnittelija Chrissy Caubere. Hänet tunnetaan etenkin hulppeista luksusjuhlista Ranskan Rivieralla, ja taannoin myös Daily Mail haastatteli naista.

– Chrissy oli Microsoftin edesmenneen perustajan Paul Allenin henkilökohtainen tapahtumasuunnittelija ja työskenteli myös muun muassa hänen laivallaan, Renny kertoo.

Harlinit löysivät Cauberen yhteisen ystäväpariskunnan kautta.

– Ystäväpariskuntamme mies on Vogue-lehden muotikriitikko Pariisissa, joten hän tuntee paljon ihmisiä. He sanoivat, että Ranskan Rivieralla on vain yksi hääsuunnittelija, joka osaa hoitaa kaikki täydellisesti. Siksi valitsimme Chrissyn.

Harlinit haluavat yhdistää kolmipäiväisissä häissään skandinaavisuuden ja kansainvälisyyden. Pariskunta suunnitteli aluksi massiivisia hääjuhlia, mutta koronarajoitusten vuoksi he joutuivat rajoittamaan vierasmäärää reilulla kädellä. Se ei kuitenkaan muuttanut alkuperäistä juhlasuunnitelmaa.

– Mitään tapahtumapaikkoja ei ole muutettu, on sama kirkko, ravintolat ja rantajuhlat. Nyt meillä on sellainen määrä perheenjäseniä ja läheisiä, että ehdimme hyvin istua alas ja jutella kaikkien kanssa. Kolmen päivän aikana meistä tulee yhteen valettu ryhmä.

Pariskunta suunnitteli yhdessä Johannan morsiuspuvun Bulgarian Sofiassa asuvan vaatesuunnittelijan kanssa. Hääpuku on niin iso, että he joutuivat ostamaan valtavan matkalaukun sen kuljettamiseen lentomatkojen ajaksi.

– Se on täydellinen, romanttinen ja elegantti! Se on mekko, josta olen unelmoinut koko elämäni. Kaasot ja Renny ovat sen nähneet, muille mekko tulee yllätyksenä, Johanna hehkuttaa.

– Häämekko on niin monimutkainen, että vaatesuunnittelija ja neljä avustavaa ompelijaa pukivat sen Johanna päälle. Muotisuunnittelija vaati, että teen siitä videon, koska kaasojen täytyy pukea se Johannan päälle juhlapäivänä, Renny paljastaa.

Pariskunnan tapahtumarikasta elämää seurataan The Harlins -sarjassa, joka nähdään mtv-palvelussa. Ohjelmaa kuvataan kesän ja syksyn 2021 aikana, joten myös pariskunnan häät nähdään sarjassa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja