Renny ja Johanna Harlin muuttivat hääsuunnitelmiaan Ranskan koronatilanteen vuoksi – intiimit juhlat perheen ja lähipiirin kesken

0:51
Ivan Puopolo täräytti suorasukaisen kysymyksen Renny ja Johanna Harlinille parin häistä – ohjaajalta hellyttävä vastaus

Renny ja Johanna Harlin juhlivat häitään tulevana syksynä lähipiirin kanssa.

Menestysohjaaja Renny Harlin ja hänen Johanna-puolisonsa juhlivat häitään Ranskan St. Tropezissa tulevana syksynä. Jo kesällä virallisesti avioituneella pariskunnalla oli suunnitelmissa pitää noin 100-150 hengen hääjuhlat, jonne he kutsuivat vieraita ympäri maailmaa.

Ranskan koronatilanne kuitenkin pakotti muuttamaan hääsuunnitelmia, sillä maassa on käynnissä deltamuunnoksen siivittämänä neljäs tartunta-aalto. Ranskassa on otettu myös käyttöön kiistelty koronapassi ravintoloissa, kahviloissa ja tietyissä junissa.

– Ainoa tapa saada häät edelleen järjestettyä on se, että pidämme pienemmät juhlat. Olemme kutsuneet ainoastaan läheisimmät perheenjäsenet ja lähipiirin.

– Häävierasryhmämme on huomattavan pieni, jolloin saamme olla luvan kanssa erilaisissa julkisissa tiloissa ja voimme toteuttaa hääohjelmamme täysin suunnitelmien mukaisesti, Renny kertoo MTV Uutisille.

Pariskunta keskusteli pitkään Ranskan päässä olevan hääsuunnittelijan kanssa.

– Meillä oli kaksi vaihtoa: siirrämme häitämme suunnilleen vuodella ja toinen vaihtoehto oli, että pidämme ne pienellä ydinryhmällä. Haluamme pitää häät, koska olemme suunnitelleet niitä niin pitkään. Meistä häät ovat ihana ja iloinen asia, riippumatta, onko siellä suurempi ryhmä vai ei.

Pariskunnan tapahtumarikasta elämää seurataan The Harlins -sarjassa, joka nähdään mtv-palvelussa. Ohjelmaa kuvataan kesän ja syksyn 2021 aikana, joten myös pariskunnan häät nähdään sarjassa.

– Näemme The Harlins -sarjassa Rennyn ja Johannan arkea, juhlaa ja elämän tärkeimpiä hetkiä sellaisena kuin ne tapahtuvat. On upeaa, että vallitsevasta covid 19 -tilanteesta ja sen aiheuttamista rajoituksista huolimatta pääsemme ohjelmassa aitiopaikalta seuraamaan pariskunnan rakkaudentäyteistä hääjuhlaa, ohjelman vastaava tuottaja Mei Hari MTV:ltä kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja