Renny ja Johanna Harlin muuttavat Lontooseen häiden jälkeen – mutta vain hetkeksi

0:51
Ivan Puopolo täräytti suorasukaisen kysymyksen Renny ja Johanna Harlinille parin häistä – ohjaajalta hellyttävä vastaus

Renny ja Johanna Harlin haaveilevat muutosta Miamiin, kun koronatilanne maailmalla helpottaa.

Menestysohjaaja Renny Harlin ja hänen vaimonsa Johanna Harlin muuttavat Lontooseen. Pariskunta on asunut tähän asti Sofiassa Bulgariassa, missä Renny on kuvannut elokuvaansa The Refugee.

Pariskunnan suunnitelmissa oli alun perin muuttaa Miamiin, mutta maailman koronatilanteen vuoksi muutto siirtyy tulevaisuuteen. Lontooseen he muuttavat heti häiden jälkeen.

– Olemme lykänneet Miamin ensi vuoteen ja odotamme, että rajoitukset muuttuvat. Halusimme löytää nyt kotipaikan, joka ei ole enää Bulgaria. Lontoo on kaupunki, josta tykkäämme tosi paljon ja se on niin keskeinen. Se sopii töidemme kannalta täydellisesti, Renny kertoo.

Harlinien uusi koti sijaitsee Lontoossa Chelsean alueella, ja aivan pariskunnan kodin lähellä virtaa Thames-joki.

– Halusimme sellaisen paikan, missä on idyllinen puutarhakaupunginosa, jossa on mukava ulkoilla Myy-koiran kanssa. Chelseassa on ihanaa vanhanaikaista arkkitehtuuria ja paljon vihreyttä sekä kiva naapurusto.

Renny siirsi The Refugee -elokuvan jälkityöt Lontooseen kuvausten jälkeen.

– Se tarkoittaa sitä, että meillä jatkuu elokuvan leikkaus, äänityöt, visuaaliset efektit ja musiikin teko Lontoossa.

– Samalla meillä on uuden elokuva valmistelutyöt käynnissä. Saimme siitä viime yönä uuden käsikirjoitusversion. Olemme käyneet jo kerran katsomassa kuvauspaikkoja Kreikassa, mutta varmaan marraskuussa menemme sinne valmistelemaan  elokuvaa. Todennäköisesti kuvaukset alkavat Kreikassa uuden vuoden jälkeen.

Pariskunnan tapahtumarikasta elämää seurataan The Harlins -sarjassa, joka nähdään mtv-palvelussa. Ohjelmaa kuvataan kesän ja syksyn 2021 aikana, joten myös pariskunnan häät nähdään sarjassa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja