Härän vuosihoroskooppi 2022

Härän vuosihoroskooppi 2022: Vuosi on työn kannalta suotuisa. Tartu unelmiisi ja rakenna urastasi juuri sellainen kuin haluat!

Rakkaus

Vakiintuneilla härillä rakkauselämä sujuu vuonna 2022 paremmin kuin hyvin, ja kaikki näyttää ruusunpunaiselta, vaikkei sinulla sen värisiä silmälaseja olisikaan. 

Sinun rinnallasi oleva ihminen rakastaa sinua ehdoitta. Tee sinäkin samoin. Älä myöskään anna kenenkään ulkopuolisen vaikuttaa parisuhteeseenne. Siihen kuulutte vain te kaksi, eikä muiden mielipiteillä ole merkitystä. 

Sinkuillekin on luvassa monenlaista vipinää. Tapailet mielenkiintoisia ihmisiä, mutta mitään vuosisadan rakkaustarinaa ei ehkä synny. Sitä voit joutua vielä odottamaan, mutta usko vain, se on tulossa sinunkin kohdallesi. Saatat myös itse pitää kättäsi hätäjarrulla, varmuuden vuoksi. Haluat tutustua kunnolla, ennen kuin uskallat viedä suhdetta yhtään vakavammalle asteelle.

Joidenkin sinkkuna elelleiden härkien elämään saattaa palata rakkaus menneisyydestä. Ehkä ajoitus ei ollut silloin joskus oikea, ja nyt suhde saattaa toimia aivan eri tavalla, jos annatte sille mahdollisuuden. Aloittakaa puhtaalta pöydältä ilman menneisyyden taakkoja. Tähdet ainakin ovat puolellanne.

Perhe

Perheessäsi ei tapahdu tänä vuonna juurikaan muutoksia. Ilmapiiri kotona on yhtä lämmin, tasapainoinen ja rakastava kuin aiemminkin. Ovet ovat aina avoinna niillekin härille, jotka eivät asu enää kotona. 

Ystävät

Tänä vuonna sinä et etsi uusia ystäviä, vaan sinulle riittävät hyvin nykyiset ystäväsi, jotka olet tuntenut jo pitkään. Sinä tiedät voivasi luottaa ystäviisi. He iloitsevat kanssasi menestyksen hetkinä ja ovat tukenasi, kun olet alamaissa. Ole kuitenkin varovainen, sillä väärinkäsityksiä syntyy helposti, ja se voi vaarantaa ystävyyden. Ystäväsi ovat liian arvokkaita menetettäväksi.

Työ ja ura

Vuosi on työn kannalta suotuisa. 

Työrintamalla voit saada erinäisiä tarjouksia. Valinnan tekeminen ei ole ollenkaan helppoa. Tutki jokainen tarjous tarkkaan, niin erotat niistä kaikkein parhaimmat ja sopivimmat.

Jos tiedät mitä haluat, tavoittele sitä määrätietoisesti. Tartu unelmiisi ja rakenna urastasi juuri sellainen kuin haluat. 

Työ ja ura

Vuosi on työn kannalta suotuisa. 

Työrintamalla voit saada erinäisiä tarjouksia. Valinnan tekeminen ei ole ollenkaan helppoa. Tutki jokainen tarjous tarkkaan, niin erotat niistä kaikkein parhaimmat ja sopivimmat.

Jos tiedät mitä haluat, tavoittele sitä määrätietoisesti. Tartu unelmiisi ja rakenna urastasi juuri sellainen kuin haluat. 

Raha

Rahasta sinulla ei ole tänä vuonna puutetta. Suuria sijoituksia sinun kannattaa kuitenkin harkita todella tarkkaan ja kysyä neuvoa asiantuntijalta. Pane mieluummin mahdollisimman paljon rahaa säästöön, jos vain pystyt. Yllättävien rahanreikien varalle on hyvä olla rahaa sivussa.

Opiskelu

Opiskelijahärilläkin on luvassa varsin suotuisa vuosi. Onnistut keskittymään opintoihisi aiempaa paremmin, ja se myös näkyy tuloksissasi. Mahdollinen työnteko opintojen rinnalla voi ajoittain stressata sinua, mutta toisaalta se saa sinut suunnittelemaan ajankäyttösi paremmin. Oikeastaan saat viime kädessä paljon enemmän aikaiseksi, kun aikaa ei riitä turhanpäiväiseen chillailuun.

Terveys ja hyvinvointi

Terveydentilasi voi aiheuttaa sinulle hieman huolta tänä vuonna. Yritä kiinnittää huomiota siihen mitä syöt ja vältä rasvaisia ja muuten epäterveellisiä ruokia. Sinun aineenvaihduntasi on varsin nopea. Niinpä sinulla saattaa olla harhaluulo, että voit syödä ihan mitä tahansa ja ihan kuinka paljon tahansa. Se luulo voi kostautua.

Katso myös: Astetta paremmat uudenvuodenlupaukset – entä, jos kokeilisit näitä?

Astetta paremmat uudenvuodenlupaukset – entä, jos kokeilisit näitä? 0:48

Lue myös:

    Uusimmat