"Häpeällistä" – HJK-toppari latasi suorat sanat nolosta tappiosta

Helsingin Jalkapalloklubin voittaminen ei ole IFK Mariehamnille jalkapalloliigassa mitään arkipäivää, ja se näkyi keskiviikkona Ahvenanmaan-kohtaamisen katsomossa.

Katsojien lisäksi villisti tuuletti ja iski läpyjä myös voittomaalin tekijä rynnättyään osumansa jälkeen katsojien luo. Brasilialaishyökkääjä laukoi uransa ensimmäisellä Veikkausliiga-maalilla loppulukemiksi 2–1 (0–1) varttitunti ennen pelin päätösvihellystä.

– Tämä oli aivan uskomaton taistelu. Pallollisesti suorituksemme ei ollut lähelläkään parhaita pelejämme tällä kaudella, mutta jokainen hoiti hommansa puolustussuuntaan viimeisen päälle, hehkutti IFK:n laitapakki Riku Sjöroos.

HJK oli ottanut 2020-luvun liigakohtaamisistaan ahvenanmaalaisten kanssa täydet 12 pistettä kouluttaen IFK:ta yhteismaalein 13–1.

Toisen peräkkäistappionsa liigaviheriöillä kärsinyt HJK kävi vartin kohdalla johdossa Santeri Hostikan maalilla. Isäntien tasoituksen Arttu Hoskosen pallonmenetyksen jälkeen laukoi nopeasta vastahyökkäyksestä nigerialainen John Owoeri.

– Onnittelut maarianhaminalaisille. He halusivat voittaa meitä enemmän, ja se on häpeällistä, kertoi HJK:n toppari Miro Tenho.

– Lähdimme normireissuun hakemaan tappion jälkeen voittoa, mutta se ei näkynyt pelissä.

Lue myös:

    Uusimmat