Kova värväys! Huuhkajien hyökkääjä kieltäytyi HJK:n ja KuPSin tarjouksista – valitsi kauden yllättäjäjoukkueen

Suomen jalkapallomaajoukkueesta tuttu Rasmus Karjalainen palaa MTV Urheilun tietojen mukaan piakkoin takaisin Veikkausliigakentille.

Karjalaisen uusi osoite löytyy Oulusta. 26-vuotias oululaislähtöinen hyökkääjä allekirjoittaa sopimuksen kovia satsauksia kuluvaan liigakauteen tehneen AC Oulun kanssa.

Suoraviivaisen ja röyhkeän kärkipelaajan sopimus Ruotsin pääsarjassa pelaavan Helsingborgin kanssa puretaan. Seura nousi viime kauden päätteeksi takaisin Allsvenskaniin. Joukkueessa pelaa HJK:sta täksi kaudeksi ryhmään siirtynyt, Huuhkajissa väkevää läpimurtoa tekevä pelintekijä Lucas Lingman.

Aiemminkin urallaan AC Oulua edustaneen Karjalaisen palveluksista olivat MTV Urheilun tietojen mukaan kiinnostuneita kaikki suomalaiset kärki- ja profiiliseurat. HJK, KuPS, FC Honka, FC Inter ja SJK joutuivat kuitenkin lopulta nuolemaan näppejään, kun Karjalaisen vaakakuppi kallistui hyvin tuttuun seuraan.

OLS:n kasvatti on pelannut urallaan aiemmin myös Hollannin kentillä Fortuna Sittardin riveissä sekä Ruotsissa myös Örebron paidassa. Veikkausliigatasolla hän on edustanut PS Kemiä sekä Kuopion Palloseuraa. Karjalaisella on lisäksi kokemusta kotimaan kentiltä Seinäjoen Jalkapallokerhon kakkosjoukkueesta takavuosilta.

Huuhkajissa Karjalainen on pelannut 13 maaottelussa. Saldona hänellä on yksi osuma. Veikkausliigan siirtoikkuna aukeaa 13.7., jonka jälkeen Karjalainen voi edustaa uutta seuraansa.

Lue myös:

    Uusimmat