Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Hans Välimäki neuvoo: Näin teet täydellistä pääsiäislammasta

Julkaistu 18.03.2013 12:16(Päivitetty 18.03.2013 12:17)

Keittiömestari Hans Välimäki vieraili maanantaina Makuja-keittiössä ja valmisti herkullista pääsiäislammasta.

Keittiömestari Hans Välimäki saapui Makuja-keittiöön Tero Mäntykankaan vieraaksi ja herrat valmistivat yhdessä herkullista pääsiäislammasta. Mehevä lammasateria täydennettiin juureksista tehdyllä särällä sekä itse valmistetulla tsatsikilla.

Jos pääsiäislampaaseen haluaa makua vaikkapa yrteistä, kannattaa paistiin tehdä reilut viillot.

– Teen tähän lihaan nyt perhosviillot, jotta saadaan sisällekin vähän makuja. Marinadeissa on yleensä se ongelma, että maku jää vaan pinnalle, Välimäki opasti Makuja-ohjelmassa.

Yrteistä saa maun irti parhaiten jauhamalla niitä esimerkiksi morttelissa. Tämän jälkeen yrttitahnaa levitetään lihan sisään viiltokohdista. Kun marinointi on valmis, liha kierretään rullalle ja sidotaan narulla.

Katso videolta, miten täydellinen pääsiäislammas valmistetaan Hansin tapaan:

Sumo video id

Kokeile reseptiä:

(MTV3)

Lisää aiheesta:

Edullisesta kotimaisesta kalasta voi valmistaa yllättävän ruoan: "Vieraat ihan äimänä"Paras lohi valmistuukin täysin odottamattoman raaka-aineen avulla: "Totaalisen ainutlaatuinen lopputulos"Kokkisodasta tuttu Harri Syrjänen paljastaa vinkkinsä kasvisten grillaamiseen – näillä mausteilla onnistut parhaitenMahtava kanaresepti, jota kannattaa kokeilla: "Täydellinen ruoka, kun haluat syödä hyvin ja päästä helpolla"Kari Aihinen ylistää: "Seksikkäämpi ruoka kuin burgeri tai pizza" – oletko maistanut?"Kaikkein maistuvin osa naudasta" – tätä lihaa kannattaa hyödyntää
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 06:29
    Infektiot

    "Painajaismainen" hiivasieni leviää maailmalla – mikä on Suomen tilanne?

  • Eilen20:09
    Kierrätys

    Mihin käytetty nenäliina heitetään? Kierrätä syysflunssan jätteet oikein

  • Eilen18:53
    Migreeni

    Migreenikohtaus voi olla pitkäkestoisempi kuin monet uskovat – älä lääkitse suurilla särkylääkeannoksilla

  • Eilen17:05
    Koirat

    Nämä koirarodut on kielletty monissa maissa – Suomi sallii kaikki

  • Eilen17:02
    Ruoka

    "Tyrmäävän hyvää!" – Hanna Sumarin omenapiirakka on helppo leipoa