Mainos

Hannu Jokela nimitettiin TJ Groupin toimitusjohtajaksi

Tehtävään nimitetty Hannu Jokela aloittaa työt viipymättä.

Hannu Jokela on nimitetty TJ Groupin toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään heti. Toimitusjohtajana toiminut Anneli Koivunen jättää tehtävänsä tänään.

53-vuotias Jokela siirtyy toimitusjohtajaksi TJ Groupin osakkuusyhtiön GAP AG:n varatoimitusjohtajan paikalta. Koulutukseltaan Jokela on yleisesikuntaupseeri, ja hän oli puolustusvoimien palveluksessa vuoteen 2001 saakka.

Vielä viime viikolla ilmoitettiin, että vt. toimitusjohtaja Koivunen jatkaa tehtävässään toistaiseksi. TJ Groupin yhtiökokous hyväksyi viime viikolla yhtiön tärkeimmän osan eli Key Partnersin myynnin ohjelmistoyhtiö Senteralle. Alun perin Key Partners piti myydä pääomasijoitusyhtiö Sentica Partnersin hallinnoimalle rahastolle ja toimitusjohtaja Anneli Koivuselle. Sentera tuli kuitenkin väliin juuri yhtiökokouksen alla jättämällään tarjouksella.

Helsingin käräjäoikeudessa on meneillään oikeudenkäynti TJ Groupin joitakin pääomistajia vastaan. Syyttäjä katsoo heidän käyttäneen väärin sisäpiiritietoa, kun he pistivät osakkeita myyntiin viitisen vuotta sitten. Uusi toimitusjohtaja Hannu Jokela pitää ensiarvoisen tärkeänä yritykselle mitä oikeus päättää sisäpiiririkossyytteistä, mutta hän ei halua tässä vaiheessa kommentoida loppusuoralla olevaa oikeudenkäyntiä mitenkään.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.