Hannes Hyvönen kertoo Possessa, kuinka hänet pakotettiin syömään kourallinen pillereitä pelatessaan Venäjällä – ex-jääkiekkoilijan teko aiheutti hänelle lopulta potkut

6:54
Hannes Hyvönen kertoi Possessa tarinan, joka ei mahtuntu elämänkertakirjan kansiin.

Hannes Hyvönen kertoo tapahtumasta, joka unohtui laittaa hänen elämänkertakirjansa kansiin. 

Ex-jääkiekkoilija Hannes Hyvönen kertoo elämäkertakirjassaan Häkissä  – Hannes Hyvösen tarina (WSOY) niin urastaan jääkiekkoilijana kuin rajusta syöksystä sieltä pois. 

Hyvönen vieraili kirjansa tiimoilta Possessa perjantaina (11.9.). Hyvönen kertoi  ohjelman juontajille Jarppi Leppälälle ja Viivi Pumpaselle puolentoista vuoden kirjaprojektin olleen henkisesti hyvin haastava. 

– Lapsuuden ajoilta on huikeita muistoja ja niitä muistellessa sai nauraa. Se uran jälkeinen sen sijaan ei ollut niinkään. Palattiin  Ruotsiin ja paikkoihin, missä henki oli lähteä,  niin se oli raskasta settiä.  En halua koskaan kokea enää sitä samaa, Hyvönen toteaa.

Hyvönen on kertonut kirjan kirjoittaneelle Marika Lehtolle syvimmätkin haavat – niin erot lastensa äideistä, päihdehelvetistä kuin itsemurhayrityksestä. Ex-jääkiekkoilija kiittää Possen haastattelussa saamastaan tuesta läheisiään ja  edesmennyttä isäänsä, joka jaksoi tukea poikaansa, joka saattoi soittaa keskellä yötä lääkehuuruissaan.  Hyvösen isälle poikansa ura jääkiekkoilijana oli kaikki kaikessa. 

Hyvönen on kihloissa Netta Suikkasen kanssa, jonka tukea hän myös ylistää haastattelussa. 

Posse-jengiä kiinnostaa tietää myös jokin tapahtuma ex-jääkiekkoilijan elämästä, joka ei mahtuntu elämänkertakirjan kansiin. Hyvönen kertoo tapahtuman ajalta, jolloin hän pelasi Venäjällä. Pelaajat joutuivat ottamaan joka aamu kourallisen pillereitä.

 Hyvönen tiesi niistä vain muutaman, jotka oli lisäravinteita.  Hän teki kuitenkin lopulta ratkaisun, jonka myötä hänet savustettiin lopulta ulos joukkueesta. 

– Valmentaja tuli, että mitä sinä poika oikein teet. Olin sitten hänelle, että tämä taisi olla sitten tässä. 

Katso haastattelu videolta!


 Posse MTV3-kanavalla perjantaisin kello 20Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja