Hannah synnytti parkkipaikalla, ambulanssi ajoi ohi: "Poika oli jo puoliksi ulkona etupenkillä"

Koomassa synnyttänyt nainen sai nähdä vauvansa toivuttuaan koronaviruksesta 0:43
Koomassa synnyttänyt nainen sai nähdä vauvansa toivuttuaan koronaviruksesta

Hannah ei ehtinyt sairaalaan asti synnyttämään. Kun aviomies Andy yritti viittilöidä ohi ajanutta ambulanssia pysähtymään, sattui erikoinen väärinkäsitys.

Hannah Howell synnytti lapsensa kaupan parkkipaikalla. Kun mies Andy yritti viittilöidä paikalle apua, sattui väärinkäsitys, kertoo Metro.

Ambulanssi ei pysähtynytkään

Kaksikolla on entuudestaan toinenkin lapsi. Brittipari oli kiitämässä sairaalaan Hannahin synnytyksen käynnistyttyä. Matkalla Hannah kuitenkin ymmärsi, etteivät he ehtisi ajoissa.

– Olimme ajaneet varmaankin kymmenen minuuttia, ja sanoin aviomiehelleni "vauva tulee tasan nyt", Hannah kuvailee.

He päättivät pysähtyä kaupan pihaan. Andy huomasi ohi ajavan ambulanssin ja päätti viittilöidä sitä paikalle. Hän ei onnistunut; ambulanssi ajoi ohi.

Isä auttoi pojan maailmaan

Andy päätyi lopulta soittamaan apua. Ammattilaisten ohjeistamana hän auttoi maailmaan poikansa Wilfin.  

– Poika oli jo puoliksi ulkona etupenkillä, minulla oli vielä turvavyökin päällä, Hannah muistelee.

– En koskaan unohda sitä, kun kuulin "onnea, lapsenne syntyi 10.47 aamulla" puhelimesta. Se oli maagista ja kaikki olivat uskomattomia.

Ambulanssin henkilökunta oli olettanut Andyn kannustavan heitä

Hannah kertoo, että kaupan omistaja kertoi tarjoavansa parin käyttöön mitä he ikinä tarvitsisivatkaan; lisäksi hän esti muita autoja ajamasta parkkialueelle. Joku kiikutti Hannahille kukkia. Sama ambulanssi, joka oli ohittanut parin aiemmin, palasi noutamaan heidät.

Kävi ilmi, että ambulanssin henkilökunta oli olettanut Andyn kannustavan heitä koronapandemian aikaisesta työstä. Monissa maissa on otettu käyttöön terveysalan työntekijöiden kiittäminen, joka suoritetaan esimerkiksi taputtamalla heille ulkona joka päivä tiettyyn aikaan. Ensihoitajat olettivat Andyn huitovan heille kannustusmielessä.

"Ihailemme kaikkia, jotka riskeeraavat oman henkensä"

Andy ja Hannah eivät väärinkäsityksestä suuttuneet.

– Andy yritti heiluttaa, mutta he luulivat, että taputimme heille heidän uskomattoman työpanoksensa vuoksi, Hannah sanoo.

– Ihailemme kaikkia, jotka riskeeraavat oman henkensä ja oman perheensä auttaakseen ihmisiä, jotka tarvitsevat apua. Kiitos teille kaikille, Andykin toteaa.

Wilf oli syntymänsä aikaisesta kaaoksesta tietämätön. Hän on terve ja rauhallinen vauva.

Lue myös:

    Uusimmat