Hanna, 19, hyppäsi pelastamaan veden varaan joutunutta poikaa – mursi jalkansa ja selkänsä

19-vuotias floridalaisnainen hyppäsi pelastamaan lasta aallokosta. Valitettavasti hän arvioi väärin veden syvyyden. Tytön selkä ja jalka murtuivat.

Floridalainen 19-vuotias Hanna Pignato loukkasi itsensä todella pahasti, kun hän arvioi veden syvyyden väärin hypättyään laiturilta pelastamaan veden varaan joutunutta poikaa. Tytön urhoollisesta pelastusyrityksestä uutisoi muun muassa Daily Mail -sivusto.

Oli lauantai ja Hannah oli töissä tarjoilijana Daytona Beachin Main Street Pier -sillalla sijaitsevassa Joe’s Crab Shack -ravintolassa. Kun hän näki 8-vuotiaan pojan ajautuneen vedessä erilleen lainelaudastaan, hän päätti toimia.

Hanna oli kuullut, miten äiti yritti saada apua lapselleen. Poika ajautui yhä kauemmas veden mukana.

– Hän huusi ja itki, Hanna kertoi myöhemmin WESH 2 News -sivustolle.

– Minua ja kaikkia muitakin pelotti.

Joutui itsekin pulaan

Hanna juoksi sillan päähän, jätti puhelimensa laiturille ja hyppäsi kuuden metrin matkan alas veteen.

Valitettavasti hän kuitenkin putosi matalikkoon hiekkasärkälle ja satutti pahasti selkänsä ja jalkansa. Vaikka hän oli kokenut surffaaja ja uimari, hän oli arvioinut väärin veden syvyyden rajun aallokon takia.

Kivuliaista vammoista huolimatta Hanna ui kohti lasta, kunnes toinen uimari tavoitti pojan. Myös Hanna piti auttaa takaisin rantaan.

Poika saatiin pelastettua, mutta Hannalta murtui kantapään lisäksi selkä kolmesta kohdasta. Tyttö vietiin kiireesti sairaalaan jalkaleikkaukseen.

"Olen onnellinen ja kiitollinen"

Hanna joutui vammojensa takia pitkälle sairaslomalle. Hänelle on perustettu nettirahoitussivusto, sillä hänellä ei ollut vakuutuksia. Lisäksi hän asuu kolmannessa kerroksessa talossa, jossa ei ole hissiä, joten hän joutuu olemaan poissa töistä Daily Mailin mukaan kuukausia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tiedän, millaista se on, kun ei ole perhettä. En halunnut pojan äidin kokevan samaa. Olen onnellinen ja kiitollinen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja