Isoäiti lyyhistyi lattialle keskellä yötä – 7-vuotiaan nopea toiminta pelasti mummin hengen: "Rakastan häntä niin paljon"

Näin elvytät aikuista 2:23
Osaatko toimia tosipaikan tullen? Katso videolta aikuisen elvytysohjeet.

7-vuotias amerikkalaistyttö pelasti todennäköisesti isoäitinsä hengen nopean toimintansa avulla keskellä yötä, kertoo Wset.com-sivusto.

Kun Lelah Bernardin isoäiti Linda joutui pelottavaan ja henkeä uhkaavaan tilanteeseen, seitsemänvuotias tyttö ei lamaantunut.

Lindan verensokeri tippui keskellä yötä vaarallisen alas, ja hän lyyhistyi lattialle. Lelah heräsi juuri ennen kello kahta yöllä ja löysi isoäitinsä tajuttomana.

Puhelin oli tytön saavuttamattomissa, sillä isoäiti oli jättänyt sen autoon.

Ujo Lelah ei mennyt tavallisesti koskaan minnekään yksin, mutta nyt hän veti reippaasti kengät jalkaansa ja takin päälleen ja käveli reilut kolmesataa metriä naapuriin. Heitä hän pyysi soittamaan hätänumeroon.

"Rakastan häntä niin paljon"

Lelah pysyi naapurissa, kun ensihoitohenkilökunta saapui hoitamaan isoäitiä. Neljältä Lelah pääsi vihdoin takaisin isoäitinsä luo. Hän juoksi tätä vastaan ja antoi isoäidille ison halauksen.

– He sanoivat, että "sinun pikkutyttösi meni naapuriin ja pyysi heitä soittamaan hätänumeroon". Olin aivan shokissa. Kiitän Luojaa, että olen edelleen täällä hänen kanssaan. Minä tarvitsen häntä ja hän tarvitsee minua, isoäiti Linda sanoo Wset.som-sivustolle.

– Rakastan häntä niin paljon, mutta hän luulee, että rakastaa minua enemmän. Hän sanoo, että on mahdotonta, että rakastaisin häntä enemmän, Lelah kertoo.

Nyt 7-vuotiasta on kutsuttu sankariksi.

– Tämä oli hänelle iso askel. Mennä ulos talosta, alas mäkeä kello kaksi aamulla naapureiden kotiin, kommentoi Lelahin koulun sihteeri Gail Bedford.

Lue myös:

    Uusimmat