Hamiltonille kiusallinen kysymys takaisinmaksusta – Bottas pyöritteli päätään vieressä

Olisiko Lewis Hamilton valmis maksamaan Valtteri Bottakselle tämän Venäjällä tekemän uhrauksen takaisin loppukaudesta? Ainakaan Bottaksen mukaan asiasta ei tarvitsisi edes puhua.

Bottas luopui sunnuntaina Sotshissa häämöttäneestä kisavoitosta, kun Mercedes pyysi häntä päästämään maailmanmestaruudesta taistelevan Hamiltonin ohitseen. Hamilton kasvatti voitolla MM-johtonsa Ferrarin Sebastian Vetteliin jo lähes tavoittamattomaan 50 pisteeseen.

Hamilton otti voiton tuoneen tavan raskaasti eikä juhlinut saavutustaan palkintopallilla. Bottas joutuu yhä odottamaan kauden ensimmäistä ykköstilaansa, mikä veti myös tallikaverin mielen apeaksi.

Mercedes-kuskit joutuivat kisan jälkeisessä lehdistötilaisuudessa kiusalliseen tilanteeseen, kun Hamiltonilta kysyttiin, aikooko hän maksaa loppukauden viidessä kisassa Bottakselle voiton takaisin, jos hän varmistaa oman mestaruutensa sitä ennen. Bottas pyöritteli päätään jo kysymyksen aikana.

– Jos se on… minulla ei ole mitään ongelmaa sen kanssa, Hamilton jäi miettimään.

– Minusta hänen ei tarvitse tehdä niin. Hänellä on mielestäni mahdollisuus voittaa monia kisoja omillaankin. Viime vuonnakin hän voitti aika monta, joten… en tiedä, Hamilton hymyili ja vilkuili vieressään tiukassa etunojassa toimittajaa katsellutta Bottasta.

Kun kysymys siirtyi Bottakselle, hän naurahti takaisin.

– Ei, minusta on hauskempaa, jos me kilpailemme siitä, hän vastasi.

Lue myös:

    Uusimmat