Mainos

Hämeenkoskella kuolonkolari

Valtatiellä 12 sattunut liikenneonnettomuus on vaatinut kaksi ihmishenkeä.

Henkilöautojen kuljettajat kuolivat Hämeenkoskella aamupäivällä sattuneessa kahden auton yhteentörmäyksessä. Surmansa saivat nuorehko nainen ja nuorehko mies. Matkustajina olleet mies ja nainen loukkaantuivat vakavasti.

Onnettomuus sattui noin kello 10.50 valtatie 12:lla Ojastenmäessä. Tampereen suuntaan matkannut henkilöauto lähti ohittamaan edellä ajanutta autoa ja törmäsi vastaan tulleeseen henkilöautoon. Kummassakin autossa matkustivat mies ja nainen. Tampereen suuntaan ajanutta autoa ohjannut nainen ja vastaan tullutta autoa ohjannut mies kuolivat heti. Loukkaantuneet mies ja nainen vietiin helikopterilla Päijät-Hämeen keskussairaalaan.

Onnettomuuspaikalla on 80 kilometrin nopeusrajoitus ja loiva kaarre. Ohituskieltoa paikalla ei ole. Poliisin mukaan alustavat tutkimukset viittaavat siihen, että Tampereen suuntaan ajaneen auton kuljettaja lähti ohittamaan huomaamatta vastaantulijaa. Tiedot onnettomuutta edeltäneestä ohitustilanteesta ovat epäselviä. Kärkölän poliisi pyytää ohitettavan auton kuljettajaa ottamaan yhteyttä tapahtumien kulun selvittämiseksi.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.