Hame vai vyö? Dieselin uutuus hämmentää

Matalavyötäröiset farkut ja läpinäkyviä kankaita – Stylisti vinkkaa kuinka hurjaa paluuta tekevää 2000-luvun muotia voi soveltaa arjessa 5:12
KATSO MYÖS: Stylisti Jasmin Mishima vinkkaa: näin vuosituhannen vaihteen muotia voi soveltaa tyylikkäästi tänä päivänä.

Muotimaailma pyöräyttää aina tasaisin väliajoin markkinoille vaatteita, joiden käytännöllisyys ja ulkonäkö eivät täysin kohtaa.

Diesel-vaatemerkin syksyn ja talven malliston eräs vaatekappale on herättänyt kysymyksiä, kertoo Independent. Muotifanien silmään on pistänyt 795 euroa maksava minihameen ja vyön sekoitus, B-berny-niminen vaatekappale. Tarranauhalla sulkeutuva vaatekappale on joko todella minimittainen vesirajan kanssa flirttaileva hame tai erityisen leveä lannevyö.

Italialaisen vaatebrändin mukaan vaatekappale onkin itse asiassa matalavyötäröinen vyö, jota voi myös pitää mikrominihameena.

Muotifani Adrienne Reau tilasi vyön ja hameen yhdistelmän ja esitteli sen TikTokissaan. Kyseisen videon on nähnyt 5,3 miljoonaa ihmistä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä

Adriennen mukaan hame on monella tapaa epäkäytännöllinen ja halvan oloinen sen korkeaan hintaan nähden.

Hänen mukaansa lampaan nahasta valmistettu hame tuntuu kumimaiselta. Myös hameen tarranauhoihin perustuva kiinnitys tuntuu halvalta ja kiinnitysnapit olisivat olleet luotettavampi vaihtoehto.

Epäkäytännöllinen ja halvan oloinen

Adrienne kertoo, että oli yrittänyt käyttää hametta kodin ulkopuolella. Hän oli kuitenkin joutunut palaamaan kotiin jo 20 minuutin jälkeen vaihtamaan vaatteita, koska vyöhameen kanssa oli mahdoton istua ja kävellä.

– Pakarani olivat ulkona, hän tunnustaa.

Adrienne antoi Dieselille pyyhkeitä myös hameen koosta, jota valmistetaan vain universaalissa kaikille sopivassa yleiskoossa. Adriennen mukaan vyöhame ei kuitenkaan hänen mielestä sovellu isompikokoisille. Tarranauha tulee näkyviin, jos hameen yrittää laittaa löysemmälle.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Hame myös istuu huonosti, etkä voi istua sen kanssa, koska se nousee saman tien ylös, hän kertoo esittäen, kuinka istuutuessa hame luiskahtaa ylös hänen vyötärölleen.

Adrienne tunnustaa olevansa pettynyt ostokseensa.

– Olen tosi pettynyt, koska olen kirjaimellisesti rakastunut tähän hameeseen, mutta luettelemistani syistä luulen, että minun täytyy palauttaa se, Adrienne summaa tuntemuksensa.

Dieselin vyöhame on herättänyt voimakkaita tunteita sosiaalisessa mediassa. Eräs muotimerkin fani koki erityisesti tarranauhat anteeksiantamattomaksi virheeksi, kun ottaa huomioon hameen hinnan.

– En ymmärrä, mikä ajatusprosessi oli tämän suunnittelun takana, kysyi toinen.

– Tarranauhat olisivat voineet olla edes samaa väriä kuin itse nahka, huomautti eräs.

– Miksi luulin sen aluksi olleen painonnostoon tarkoitettu vyö? vitsaili kolmas TikTok-käyttäjä.

Puolustajiakin vyöhameelle löytyi.

– Muotinäytöksiin tarkoitettu muoti voi olla käytännöllistä, mutta ei sen aina tarvitse olla. Jotkin luomukset on tarkoitettu vain ihailun kohteiksi kuin taideteokset, joissa kävellään minuutin ajan, otetaan kuvia tai esitellään punaisella matolla, huomautti eräs Twitterissä.

Lue myös:

    Uusimmat