Mainos

Halvalla lomalle! Tällä kikalla saat kaukolennot edullisesti

Tiesitkö, millaisella kikalla voit onnistua varaamaan kaukolennot erityisen edullisesti?

Talviset kelit ajavat monet harhailemaan lentosivustoille selvittämään edullisten etelänmatkojen tilannetta. Momondolta paljastettiin vinkki, jonka avulla pienemmälläkin budjetilla on mahdollista matkustaa tänä päivänä kauas lämpimään.

– Kaukolentoja varatessa suomalaisten on edullisempaa valita lennot, joissa on välilasku Lähi-idässä tai Istanbulissa. Tämä johtuu siitä, että eurooppalaiset lentoyhtiöt ovat menettäneet markkinoita Lähi-idässä toimiville yhtiöille, joilla on usein eurooppalaisia uudemmat ja suuremmat lentokoneet ja jotka pystyvät kuljettamaan enemmän matkustajia halvemmalla, Momondon tiedotteessa vinkataan.

Tänä päivänä Aasiaan on mahdollista lentää Suomesta sesonkiaikaankin parhaimmillaan alle 500 eurolla. Näyttää siltä, että halpojen lentojen tarjonta ei tule hupenemaan tänäkään vuonna.

– Useat halpalentoyhtiöt tarjoavat tulevanakin vuonna edullisia hintoja, minkä vuoksi suuret lentoyhtiöt ovat joutuneet panostamaan omiin halpalentoyhtiöihinsä entistä enemmän, Momondolta kerrotaan.

Lähde: Momondo

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.