Nettimatkatoimisto selvitti, miten lentolipuissa voi säästää: Ei ole ihan sama, minä päivänä varaat lennot ja lähdet reissuun

Naisen lomaideasta tuli hitti – tällä majoitusniksillä voi säästää rahaa 1:44
KATSO MYÖS VIDEO: Lomaideasta tuli hitti! Tämä elämysniksi säästää huimasti rahaa.

Ebookers selvitti, milloin lentojen varaaminen ja matkaan lähteminen on halvinta.

Matkatoimisto Ebookers ja lentomatkoista dataa keräävä Airlines Reporting Corporation -yritys kertovat tiedotteessaan, mitkä ovat edullisimmat päivät varata matka ja lähteä reissuun. 

Tiedotteen mukaan tiedot perustuvat keskimääräisiin edestakaisten lentolippujen hintoihin tammikuun ja elokuun välillä 2022 ARC:n globaalissa tietokannassa.

Varaa sunnuntaina, vältä perjantaita

Nämä tahot kertovat, että parhaaseen hintaan meno-paluuliput saa, kun ne ostetaan sunnuntaina. Tämä pätee yhtiöiden mukaan niin kotimaan kohteisiin kuin ulkomaille ostettaviin lentolippuihin.

Varausta ei kannata tehdä perjantaina, jos tavoite on olla hintatietoinen.

Kotimaan lennolle lauantaina, ulkomaille perjantaina

Varauspäivän lisäksi kannattaa itse matkustuspäivään kiinnittää huomiota. Kotimaan kohteeseen suuntautuva menolento kannattaa ajoittaa lauantaille, sillä lauantailennon saa parhaaseen hintaan. Maanantaina lähtevää kotimaan lentoa kannattaa yhtiön selvityksen mukaan välttää – ainakin hinnan puolesta.

Jos suuntana on jokin ulkomaan kohde, kannattaa lentopäiväksi valita perjantai. Ebookersin selvityksen mukaan lauantaina tai sunnuntaina tapahtuva lento ei ole yhtä edullinen. 

Lähde: Ebookersin tiedote

Lue myös:

    Uusimmat