Halle Berryltä intiimi paljastus – rakasti raskaana olemista: "Olisin ollut täydellinen sijaissynnyttäjä"

Halle Berry tunsi olonsa naiselliseksi raskaana ollessaan.

Hollywood-tähti Halle Berry, 52, paljastaa In Style -lehdelle laatimassaan henkilökohtaisessa pääkirjoituksessa, että rakasti raskaana olemista. Hän tuli äidiksi 40-vuotiaana vuonna 2008.

Kahden lapsen äiti kertoo tunteneensa olonsa seksikkääksi molempien raskauksien aikana. Äitiyden myötä hän kokee tulleensa paremmaksi ihmiseksi ja kykenevänsä paremmin keskittymään tavoitteisiinsa.

– Rakastin raskaana olemista! Jos olisin aloittanut aiemmin, olisin luultavasti saanut viisi lasta. Tai jos en olisi ollut niin kiireinen elokuvien kanssa, olisin ollut täydellinen sijaissynnyttäjä.

Berry kertoo kokeneensa itsensä raskauksiensa aikana naiselliseksi, sillä hän tunsi kehonsa tekevän sitä, mihin se on tarkoitettu.

Berrylla on 11-vuotias tytär Nahla ja viisivuotias poika Maceo. Hän kertoo lastensa jo ymmärtävän, että heidän äitinsä on kuuluisa. Se aiheuttaa toisinaan noloja tilanteita.

– Viimeisen vuoden ajan poikani on sanonut koko nimeäni kovalla äänellä julkisilla paikoilla. Hän sanoo esimerkiksi "Halle Berry, saisinko ketsuppia". Se on todella noloa!

Lähteet: Yahoo, In Style

Lue myös:

    Uusimmat