Mainos

Halla-aho kieltäytyi kommentoimasta avioliiton ulkopuolista lastaan EVS:ssä

Perussuomalaisten puheenjohtajaehdokas Jussi Halla-aho ei halunnut tänään kommentoida eilen julkisuuteen noussutta uutista avioliiton ulkopuolella syntyneestä lapsestaan.

Suomen Kuvalehti uutisoi eilen Jussi Halla-ahon avioliiton ulkopuolisesta lapsesta. Lapsen äiti oli avautunut asiasta, koska Halla-aho oli kertonut julkisuudessa lapsilukunsa väärin. Äidin mukaan suhde on kestänyt 8 vuotta.

Halla-Aho ei halunnut jatkaa keskustelua aiheesta enää tänään, vaan totesi kertoneensa kaiken haluamansa tilanteesta jo eilen.

– En aio sitä sen enempää kommentoida. Jos teillä ei muita kysymyksiä ole, meille saattaa kohta tulla pitkä hiljainen hetki, Halla-Aho vastasi Tuomas Enbusken ja Maria Veitolan uteluihin.

Halla-Ahon kilpakumppani Sampo Terho puolestaan totesi EVS:n valheenpaljastustestissä, että asia ei ole vuotanut julkisuuteen hänen lähipiirinsä kautta, toisin kuin julkisuudessa on uumoiltu.

"Olemme itse asiassa aika hyviä kamuja"

Muutenkin Terho vakuutti yksituumaisuuttaan Halla-Ahon kanssa.

– Meiltä on koko ajan kysytty sitä, mikä on meidän suurin eromme, mutta en ole löytänyt paljonkaan eroa esimerkiksi meidän maahanmuutto- tai EU-politiikastamme. Olemme saman puolueen ja vaalipiirin miehiä ja itse asiassa aika hyviä kamuja oltu muutenkin, Terho totesi Roope Salmisen haastattelussa.

Terhon kommentti oli vastaus Halla-Ahon tämänpäiväisiin lausuntoihin, joissa hän syytti Terhoa negatiivisesta kampanjoinnista. Halla-Ahon mukaan Terho keskittyy Halla-Ahon vastustamiseen positiivisen kampanjoinnin sijaan.

– Osa Terhon kannattajista tuntuu puheenvuoroissaan pikemminkin moittivan minua kuin kehuvan Terhoa. Hänen puolestaan on varmasti parempiakin argumentteja kuin se, että hän ei ole Jussi Halla-Aho, Halla-Aho perusteli kommenttiaan.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.