Jussi Halla-aho herkisteli ilmoittaessaan jatkohaluistaan: "Ihmettelen, että minulla vielä on vaimo"

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho avautui henkilökohtaisesta elämästää perussuomalaisten julkaisemalla videolla.

Halla-aho kertoo olleensa viimeiset viisi vuotta pois kotoa europarlamentissa. Viimeisten kahden vuoden aikana Halla-aho on lisäksi johtanut perussuomalaiset kolmessa vaalikampanjassa.

Tämä on jättänyt jälkensä Halla-ahoon.

– En ujostele sanoa, että olen ollut melko väsynyt ja että haluaisin tehdä välillä normaaleja asioita, kuten lukea kirjoja, käydä elokuvissa, nukkua pitkään sunnuntaiaamuisin ja viettää aikaa lasteni ja vaimoni seurassa, Halla-aho sanoo videolla.

– Tässä yhteydessä totean ihmetteleväni, että minulla vielä on vaimo. Kiitos, Hilla, resilienssistä.

Halla-aho arvioi, että suvantovaihe vaalien välillä antaa hänelle mahdollisuuden elää normaalimpaa elämää kuin hänellä on tähän asti ollut mahdollisuus puolueen puheenjohtajana. Seuraavat vaalit pidetään keväällä 2021.

Avioliiton ulkopuolinen lapsi

Jussi Halla-aholla on ollut yksityiselämässään myrskyisää myös työhön liittymättömien asioiden vuoksi. Keväällä 2017 paljastui, että Halla-aholla on avioliiton ulkopuolinen lapsi.

Halla-aholla on neljä lasta hänen vaimonsa Hilla Halla-ahon kanssa. Vuonna 2017 kerrottiin, että Halla-aholla oli ollut suhde avioliiton ulkopuolisen lapsen äitiin kahdeksan vuoden ajan.

Tuolloin Jussi Halla-aho kommentoi asiaa Facebookissa.

– Olen tehnyt yksityiselämässäni virheitä, joita en saa tekemättömäksi. Olen pyytänyt anteeksi niiltä, joille asia kuuluu, ja elänyt seurausten kanssa parhaan taitoni mukaan. Olen tunnustanut kyseisen lapsen ja huolehtinut muista asiaan kuuluvista velvoitteista, Halla-aho kirjoitti.

Lue myös:

    Uusimmat