Mainos

Eduskunnassa humalassa törttöillyt Hakkarainen tilittää Facebookissa: "Minulle ei käy viina – ei tipan tippaa"

Perussuomalaisten kansanedustaja ja 2. varapuheenjohtaja Teuvo Hakkarainen pahoittelee viimeviikkoista käytöstään eduskunnan pikkujoulujen yhteydessä jo toistamiseen. Hakkarainen kirjoittaa asiasta Facebook-päivityksessään.

Kokoomuksen kansanedustaja Veera Ruoho kertoi aiemmin tänään MTV Uutisille, että päihtynyt Hakkarainen oli suudellut häntä väkisin eduskunnassa torstaiyönä.

Aamulehden mukaan Hakkarainen oli myös tunkeutunut sinisten pikkujouluihin ja heitellyt juomia lattialle.

Facebook-päivityksessään Hakkarainen sanoo olevansa ”kauhean pahoillaan” kaikesta tapahtuneesta.

– Minulle ei käy viina – ei tipan tippaa. Siitä on päästävä kokonaan irti. Puoli vuotta saattaa mennä vesilinjalla, mutta paineet purkautuvat juuri ennen istuntotaukoa, kansanedustaja kirjoittaa.

Hakkaraisen mukaan hän on ”satuttanut kansanedustaja Veera Ruohoa ja loukannut häntä”. Se ei ollut Hakkaraisen mukaan hänen tarkoituksensa.

– Humalapäissäni teen typeryyksiä enkä osaa hallita voimiani. Anteeksi vielä kerran. En halua satuttaa enkä pahoittaa kenenkään mieltä, hän jatkaa.

Päivityksessään Hakkarainen kertoo hakevansa apua alkoholiongelmaansa.

– Olen itsekin menettänyt liikaa tämän ongelman takia. Ainoa ratkaisu on päästä irti alkoholista. Omin voimin se ei onnistu, joten haen siihen apua. Haluan hoitaa työni kunnialla.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.