Mainos

Habbo Hotelin laskutus Netsizelle

Sopimus kattaa yli 40 matkapuhelinoperaattoria Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa.

Mobiilioperaattori Netsize alkaa hoitaa Internet-pelejä tarjoavan Sulakkeen virtuaalipalvelun, Habbo Hotelin operaattori- ja laskutusyhteyksiä. Sopimus kattaa yli 40 matkapuhelinoperaattoria Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

- Lisämaksullisten Internet- ja matkapuhelinpalveluiden laskuttamiseen tekstiviesti on toimiva ja luotettava ratkaisu, varsinkin jos toimintaa on useissa maissa. Habbo Hotel on tästä hyvä esimerkki, sanoo Netsizen myynnistä ja markkinoinnista vastaava Valtteri Pukander.

Netsizen suorat operaattoriyhteydet mahdollistavat yli 550 miljoonan matkapuhelinkäyttäjän tavoittamisen.

- Matkapuhelimella maksaminen on hyvin suosittua Habbo Hotellin käyttäjien parissa, ja sen vuoksi mobiiliratkaisujemme on toimittava turvallisesti, tehokkaasti ja yhdenmukaisesti kaikkialla”, toteaa Ken LeDrew, Sulakkeen eCommerce johtaja.

Sulake on monen pelaajan online-yhteisöihin ja peleihin keskittynyt interactive entertainment –yhtiö, jonka päätuote on Habbo Hotel. Vuonna 2000 perustetun yhtiön liikevaihdosta yli 90 prosenttia tulee ulkomailta. Vuoden 2004 liikevaihto oli 13,7 miljoonaa euroa.

Sulakkeen merkittävimmät omistajat ovat Taivas-yhtiöt, Elisa, 3i Group, Benchmark Capital ja yhtiön perustajat Sampo Karjalainen ja Aapo Kyrölä sekä toimitusjohtaja Timo Soininen.

Sulakkeen pääkonttori on Helsingissä, ja sillä on tytäryhtiöt 15 maassa. Sulake työllistää 185 henkilöä, heistä noin 130 Suomessa.

Netsize puolestaan on Euroopan johtavia mobiilien liiketoiminta- ja multimediaratkaisujen toimittaja.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.