Mainos

Haavoittunut poliisi palasi ensi kertaa Hyvinkään turmapaikalle – julkaisi koskettavan kuvan: "Jossain täällä makasin"

Ampumisessa vakavasti haavoittunut poliisi palasi ensimmäistä kertaa paikalle, jossa häntä ammuttiin, lähes viisi vuotta tapahtuneen jälkeen.

Nuorempi konstaapeli Heidi Foxell, 24, oli työharjoittelussa toukokuussa Hyvinkäällä 2012, kun häntä ammuttiin kiväärillä vatsaan kesken työtehtävän. Ampuja, tuolloin 18-vuotias Eero Hiltunen, tappoi Hyvinkään Uudenmaankadulla kaksi ihmistä ja haavoitti yhteensä seitsemää. Hänet tuomittiin teosta elinkautiseen vankeuteen.

Vatsaan osunut luoti repi Foxellin suolistoa, maksaa ja rikkoi verisuonia. Hän menetti paljon verta, mutta selvisi hengissä.

Foxellille tehtiin yli sata leikkausta ja yli tuhannen sairaalassa vietetyn päivän jälkeen, hän pääsi vihdoin muuttamaan sairaalasta omaan kotiinsa viime vuonna.

Nyt poliisikouluun paluusta unelmoiva Foxell kertoo julkisella Instagram-tilillään, että hän on vieraillut ensimmäistä kertaa Hyvinkään rikospaikalla, jossa hänen lupaava poliisiuransa sai ikävän käänteen.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hyvinkää. Ensimmäistä kertaa tässä paikassa taas, Foxell kirjoittaa kuvan yhteydessä viitaten paikkaan, jossa hän haavoittui.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jossain tällä makasin, hän kertoo toisen kuvan yhteydessä.

Viime vuoden kesäkuussa Foxell kertoi Helsingin Sanomien Kuukausiliitteessä, että hänellä on diagnosoitu leukemia. Joulun alla Iltalehti uutisoi, että syöpähoidot ovat tehonneet ja taistelu sairautta vastaan on jo voiton puolella.

– Pääosin sairaus on jo saatu pois, Foxell kommentoi tuolloin lehdelle.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.