Mainos

Pienikin kuume tietää uutta sairaalareissua – Hyvinkään ammuskelussa loukkaantuneen Heidi Foxellin piina ei hellitä

8:27

Hyvinkään ammuskelussa vuonna 2012 vakavasti loukkaantunut poliisi Heidi Foxell on käynyt läpi kovan tien. Yli 100 operaatiota läpikäynyt nainen valmistautuu parhaillaan uuteen leikkaukseen ja huomenna julkaistavan kirjan julkaisuun. 

Video: Näin Hyvinkään ampumistragediassa loukkaantunut Heidi Foxell kertoi voinnistaan Huomenta Suomessa.

Kuluvana vuonna Foxellilla on ollut useita verenmyrkytyksiä. Tästä syystä naisen vatsa ollaan leikkaamassa jälleen kerran. 

– Ensi viikolla on lääkäreiden kanssa kokous, jossa puhutaan leikkauksesta, joka tehdään luultavasti verenmyrkytysten takia.

Tällä hetkellä tilanne on kärjistynyt siihen pisteeseen, että Foxelin on kiirehdittävä sairaalaan joka kerta, kun kuume nousee. Sairaalaan on yleensä jäätävä yön yli.

Kirjan julkaisu jännittää

Foxellin elämä tuppaa yhä pyöriä, kuusi vuotta traagisten tapahtumien jälkeen, sairaalakäyntien ympärillä.

Foxell loukkaantui Hyvinkään ampumisessa vuonna 2012, kun aseistautunut mies ampui rakennuksen katolta ihmisiä, jonka seurauksena kaksi ihmistä kuoli ja seitsemän ihmistä haavoittui. Foxell oli yksi haavoittuneista. 

Uusi leikkaus voisi nyt tuoda sairaalarumbaan helpotuksen. 

Juttu jatkuu videon jälkeen. 

0:54

Lääkärit ovat kuvanneet Foxellin tapausta "yhdeksi miljoonasta". Nainen on selvinnyt niin suolistonsa rikkoneesta luodista, lukemattomista leikkauksista ja verenmyrkytyksistä, leukemiasta kuin hoitovirheestä tulleesta selkäydinvammasta

Kaikkien koettelemusten jälkeen huomenna julkaistavan kirjan vastaanotto Luodinkestävä - Heidi Foxellin tarina jännittää naista. 

– Minua jännittää se, meneekö kirja suoraan joulun alelaariin. Toivoisin, että kirja tavoittaisi lukijat nimenomaan tällä kokonaisuudella, Foxell kertoo MTV Uutisille. 

Heidi Foxell ja kirjailija Teemu Potapoff ovat aamulla Huomenta Suomen vieraina.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.