Haas-kuski pelkää Red Bull -taistelun jo hyytyneen: “Tavoittaminen todella vaikeaa”

Red Bull -tallin suorituskyky on karannut alkaneella formulakaudella jo Haas-tallin ulottumattomiin, pelkää amerikkalaistallin kuljettaja Kevin Magnussen.

Taistelu Red Bullia vastaan oli asetettu Haasilla yhdeksi kauden tavoitteista, mutta kauden avaus Australiassa todisti itävaltalaistallin vauhdin olevan jo nyt selvästi kovempaa tasoa.

Red Bullin Max Verstappen nappasi Albert Parkin radalla kisan kolmannen sijan Mercedes-kaksikon Valtteri Bottaksen ja Lewis Hamiltonin takana. Kuudenneksi sijoittunut Magnussen ei usko vakavasti Haasin kykenevän tavoittamaan itävaltalaistallia sen kehitysvauhdissa.

- Red Bullin tavoittaminen on todella vaikeaa, koska he ovat jo nyt melkoisesti edellämme. He myös yleensä kehittyvät hyvin kauden aikana jopa kahteen muuhun kärkitalliin Mercedekseen ja Ferrariin verrattuna, Magnussen kommentoi gpblog.comille.

Viime kaudella Haas sijoittui valmistajien sarjan viidenneksi. Tanskalaiskuskin mielestä sijoituksien arviointi keskiryhmän tallien välillä on kuitenkin vielä tässä vaiheessa kautta liian aikaista.

- Kuten viime kaudellakin, niin tästäkin on tulossa tiukkaa. On tietenkin vaikea sanoa, millaiseksi taistelu muodostuu kauden edetessä, mutta ainakin Australiassa tilanne oli todella tasainen. Se näytti hyvin samanlaiselta kuin viime vuonnakin, ehkä vieläkin tiukemmalta, Magnussen puntaroi.


Lue myös:

    Uusimmat