Hääparin auto hajosi matkalle – pian vieraat saivat yllättyä: "Menimme paniikkiin, kun näimme poliisiauton lähestyvän..."

Uskoisitko, että nämä morsiuspuvut ovat vessapaperia? 1:39

Sian ja Josh Chapmanin vintage-auto hyytyi tienposkeen, kun pari oli matkalla omiin hääjuhliinsa. Onneksi paikalle sattui avulias poliisi!

Video: Uskoisitko, että nämä morsiuspuvut ovat vessapaperia? 

Sian ja Josh Chapmanin hääpäivä sujui ihanasti – aina auto-ongelmaan asti. Brittipari oli avioitunut kirkossa, mutta heidän hääautonsa hajosi matkalla hääjuhlaan, kertoo BBC.

Morsiusparin kyydittäjäksi oli valittu 1930-luvun vintage-auto. Aiemmin kuski oli  kertonut, ettei auto ollut koskaan kaikkien ajovuosiensa aikana hajonnut! Tällä kertaa autovanhus kuitenkin hyytyi.

"Menimme paniikkiin, kun näimme poliisiauton lähestyvän..."

Hääpari jäi jumiin tien viereen, kunnes poliisi pysähtyi auttamaan. Vastanaineet saivat kyydin omiin juhliinsa poliisikonstaapeli Mark Woodilta.

– Menimme paniikkiin, kun näimme poliisiauton lähestyvän sireeni päällä ja valot välkkyen, Sianin sisko Gemma King kuvailee.

– Sitten näimme siskoni ja ajattelimme, että kyseessä on vitsi.

"Tätä hetkeä emme unohda koskaan"

Sianin sisko kiitteli poliisia Twitterissä.

– Valtava kiitos Lincolnshiren poliisille, koska annoitte siskolleni ja hänen uudelle aviomiehelleen kyydin heidän häävastaanotolleen eilen, kun heidän autonsa hajosi matkalla! Tätä hetkeä emme unohda koskaan, King kirjoitti.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Tarinasta huvittuneiden mukaan häät olivat ainakin nyt täydelliset, sillä hääparilla oli poliisiauton ansiosta sekä jotakin lainattua että jotakin sinistä!

Lähde: BBC.com

Lue myös:

    Uusimmat