Hääparilta erikoinen työtarjous: Haussa kuvaaja videoimaan hääyön petipuuhat – "Emme todellakaan halua unohtaa yhtään hetkeä"

7:20

Brittipariskunta etsii kuvaajaa, mutta ei suinkaan häihinsä, vaan hääyöksi. Pariskunta toivoo kolmannen osapuolen videoivan heidän petipuuhansa.

Katso videolta ohjeet, miten onnistua hääkuvissa!

Nettisivusto Bark.com, jonka tarkoituksena on saattaa eri alojen paikallisia ammattilaisia yhteen asiakkaiden kanssa, sai ilmoituksen pariskunnalta, joka toivoo löytävänsä ammattivideokuvaajan hääyökseen.

Kuvaajan tarkoituksena on tehdä pariskunnalle seksivideo heidän hääyöstään. Työaika on asetettu yöyhden ja kolmen välille. Korvauksena parin tunnin työstä on 2 000 puntaa (noin 2 200 euroa), mutta joustovaraakin on.

Parin toiveena on ammattimaiselta näyttävä video, jossa on sekä still- ja liikkuvaa kuvaa. Huoneen valaistus ja muut asiat hoidetaan kuntoon ennen kuvauksen – ja aktin – alkamista.

"'Hääpäivämme ei pitäisi olla rajoittunut vain päivään"

Nimettömänä pysyttelevä brittipariskunta on menossa naimisiin syyskuussa Englannin keskiosissa, Cotswoldsissa.

– Sekä minä että mieheni uskomme, että ”hääpäivämme” ei pitäisi olla rajoittunut vain päivään, ja itseasiassa hääyö on aivan yhtä tärkeä. Kaikilla on luonnollisesti päiväsaikaan valokuvaajia ja videokuvaajia jne. tallentamassa kaikki päivän hetket ja muistot, mutta ei ole normi, että sellaista on hääyönä, pariskunnan ilmoituksessa kirjoitetaan.

Pariskunta kertoo päättäneensä jo kihlautuessaan jouluna 2016, että heidän hääyönsä kuvataan. Päivälle sovittu videokuvaaja ei kuitenkaan suostunut pestiin, sillä tehtävä ei ollut hänen mukavuusalueellaan.

– Tiedämme, että tämä on hiukan outo toive, mutta me vain emme todellakaan halua unohtaa yhtään hetkeä päivältämme tai yöltämme, ja siksi haluamme kaiken videolle.

Pariskunta kertoo etsivänsä henkilöä, johon he voivat luottaa 100-prosenttisesti – eiväthän he halua, että video leviää ulkopuolisten nähtäville.

Pysyvä palvelu?

Bark.com-sivuston mukaan he eivät ole koskaan aiemmin saaneet vastaavia ilmoituksia, mutta päättivät kuitenkin jakaa sen, sillä he halusivat auttaa pariskuntaa.

Sivuston yksi perustaja jopa väläyttää, että jos suosio pariskunnan erikoiseen kuvaustehtävään on suurta, he voisivat tehdä sivustolle osaston, jossa vastaavia palveluita voi pyytää ja tarjota.

Lähteet: Bark.com, The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja