Mainos

Häämatkan kolhut hiersivät Ensitreffit alttarilla -paria: ”Olisin kaivannut enemmän läheisyyttä”

Häämatkalla koetut kolhut vaikuttivat Marin ja Jounin suhteen etenemiseen, eikä Mari saanut Jounilta toivomaansa läheisyyttä.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman neljännessä jaksossa seurattiin tuoreiden avioparien yhteen muuttoa. Marin ja Jounin muutto kuitenkin viivästyi Jounin Pietarin-työmatkan vuoksi.

Mari matkusti tervehtimään miestään Pietariin, mutta harmitteli ikävään saumaan sattunutta työmatkaa.

– Se oli tosi harmi! Jos olisin itse saanut valita, niin ei missään nimessä olisi lähdetty mihinkään siinä tilanteessa. Olisi ollut ihana alkaa rauhassa tutustumaan toiseen, sillä alku oli ollut sellaista pyöritystä, Mari toteaa.

Häämatkalla Mari oli kokenut epätoivon hetkiä ja kertonut Jounille tunteneensa, ettei parin suhteesta tulisi mitään.

– Se oli todella huono ajankohta työmatkalle, kun taustalla oli häämatka, joka oli mennyt niin. Olisimme kaivanneet rauhaisaa yhdessä oloa, tuore vaimo harmittelee.

Pietarissa Jouni oli päivät töissä, ja Mari tutustui kaupunkiin yksikseen. Iltaisin tuore aviopari pääsi kuitenkin viettämään yhteistä aikaa.

Toisena iltana pariskunta illallisti hienossa merenrantaravintolassa, jossa Mari avasi suunsa tuntemuksistaan.

– Minä sitten siellä kiukuttelin, kun en ollut saanut hyvän yön pusua edellisenä iltana. Olisin kaivannut enemmän läheisyyttä kuin mitä sain, ja keskustelimme siitä, Mari kertoo.

– Olin kuitenkin ihastunut Jouniin ja reissannut vieraaseen maahan hänen luokseen. Olisin kaivannut Jounilta enemmän huomiota ja pusuja ja haleja, hän jatkaa.

"Se, mitä häämatkalla tapahtui, jäi painamaan häntä"

Jouni ymmärsi Marin tarpeet, mutta olisi tarvinnut enemmän aikaa tunteiden tutkiskelulle häämatkalla koettujen kolhujen jälkeen.

– Minua rupesi häiritsemään se, että hellyydestä alettiin puhua paljon. Jos minulle sanotaan, että joka ilta pitää antaa iltapusu, niin se ruokkii hommaa väärään suuntaan, ja saattaakin käydä päin vastoin, Jouni toteaa.

– Tuli sellainen olo, että tuollaisiin asioihin ei välttämättä tarvitsisi ainakaan noin aikaisessa vaiheessa kiinnittää huomiota, kun toinen oli kuitenkin täysin vieras ihminen. Alussa ei vielä tunne toista, ja tuollainen iltapusukeskustelu kuuluu mielestäni enemmän sellaiseen vaiheeseen, kun ollaan oltu jo pidempään yhdessä, hän jatkaa.

Mari kertoo ymmärtävänsä, että luonnollisuus ja  läheisyys tulevatkin suhteeseen vain ajan kanssa.

– Luulen, että se, mitä häämatkalla tapahtui, jäi painamaan häntä. Hän tarvitsi aikaa ja halusi edetä rauhassa. Onhan se ymmärrettävää, nainen myöntää.  

Häämatkan ja Pietarin-reissun perusteella Mari kuitenkin odotteli Jounia luokseen hyvillä mielin.

– Ajattelin, että kun Jouni tulee Pietarista, niin saamme olla rauhassa ja tehdä omia juttuja tutussa ympäristössä, tuore vaimo toteaa.

– Odotin, että pääsemme elämään normaalia elämää ja tekemään pieniä, arkisia juttuja. Minusta oli ihana ajatus, että Jouni tulisi minun luokseni, ettei minun tarvitsisi enää olla yksin, hän jatkaa. 

Katso videolta Marin tunnelmia parisuhteen tilasta! 

Katsomo-video ei ole saatavilla


Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21! 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.