Hääkuvaaja nappasi käsittämättömän upean otoksen suudelmasta veden alla – sitten alkoi kritiikki: "On loukkaavaa, että luovuuttani varastetaan"

7:20
Poimi vinkit: Näin onnistut hääkuvissa ja löydät parhaan hääkuvaajan!

Hääkuvaajan onni jäi lyhytaikaiseksi, kun hänen suosittua ja upeaa vedenalaiskuvaansa syytettiin kopioksi.

Hääkuvaaja Kimber Greenwoodia onnisti kahdesti. Ensin hän otti upean hääkuvan; tämän jälkeen kyseisestä kuvasta tuli nettisensaatio kertoo Insider.

Kimber oli kuvannut vastanaineen parin Floridassa. Vedessä otettuihin kuviin erikoistunut Kimber nappasi kuvan pariskunnasta suutelemassa veden alla.

Kimberlyn otos. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Tämä kuvaus oli toteutunut unelma"

Otos huomioitiin valokuvakilpailussa: se sai kunniamaininnan Ocean Art Underwater -valokuvakilpailussa, johon osallistutaan lähinnä luontokuvilla.

– Virtaus oli voimakas, joten assistenttini piteli minua paikallaan. Rakastan ottaa muotokuvia veden alla, ja tämä kuvaus oli toteutunut unelma, Kimber hehkutti kilpailusivulla.

Syytetään kopioinnista

Kunniamaininnan lisäksi sosiaalinen media rakastui otokseen, joka on itse asiassa yhdistelmä kahdesta eri kuvasta. Suosio toi kuitenkin pian mukanaan myös soraääniä.

Otosta pidettiin liian samantapaisena kuin hääkuvaa, joka on otettu jo vuonna 2017.

Floridalaisen Angie&Marko-kuvausyrityksen Angela julkaisi vertailun vuoksi oman kuvasarjansa uudelleen todeten, että Kimberlyn kuvat ovat värimaailmaa myöten kopio heidän teoksestaan.

Kuva vuodelta 2017. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"On loukkaavaa, että luovuuttani varastetaan"

Otoksessa poseerannut ja sitä ideoinut Cameron Gagne puolestaan kirjoitti Facebookissa, että nyt huomiota saanut kuva kopioi heidän otoksiaan pukuja ja miehen partaa myöten.

– On loukkaavaa, että luovuuttani, työtäni toisen mallin ja kuvaajan kanssa varastetaan ja sitten sitä ylistetään valitettavan valistumattoman kolmannen osapuolen toimesta, Cameron kuvaa.

Kimberly ei ole toistaiseksi vastannut syytöksiin.

Kuva vuodelta 2017. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja