H-kupin rinnat omaava Jackie näpäyttää miehiä: "Yksikään isorintainen nainen ei ano huomiota, uskokaa pois"

3:22
Nännin on saatava näkyä! Joukko yläosattomia naisia protestoi New Yorkissa tasa-arvon puolesta ja internet-sensuuria vastaan. 

Suuret rinnat omaava Jackie haluaa muistuttaa, ettei rintojen tai vartalon kommentointi ole koskaan hyväksyttävää. – Ihmiset tuntuvat unohtavan, että olen ihminen, jolla on tunteet, en mikään eloton Barbie, nainen kuvaa.

Jackie Adedeji on joutunut useita kertoja häiriköinnin ja törkeiden kommenttien kohteeksi. Isorintainen Jackie haluaakin nyt muistuttaa, ettei rintojen muoto tai koko oikeuta törkykommentteja.

– Kerran minun piti ristiä käteni rinnalleni, kun ylitin tien, koska näin rakennusmiehen osoittavan minua ja sanovan tiimilleen: "Näettekö hänen tissiensä koon!" Kaikki miehet kääntyivät yhtä aikaa, heidän silmänsä pullistuivat kuin sarjakuvissa, Jackie kuvailee Metro-lehdessä.

– Nämä kommentit aina yllättävät minut. Ihmiset tuntuvat unohtavan, että olen ihminen, jolla on tunteet, en mikään eloton Barbie.

Jackien kuppikoko on noin H. Naisen mukaan isot rinnat johtavat yleensä automaattiseen seksualisointiin.

– Minulle on sanottu: "No, piilota ne, jos et halua huomiota!" Mutta yksikään isorintainen nainen ei koskaan ano huomiota, uskokaa pois, Jackie sanoo.

"Ei ole naisen vastuulla piilottaa rintojaan"

Hän huomauttaa, ettei suuria rintoja voi piilottaa esimerkiksi vaatteilla – se on mahdotonta.

– Ja mikä vielä tärkeämpää, miksi meidän pitäisi ensinnäkään piilotella rintojamme? Ei ole naisen vastuulla piilottaa rintojaan ja vaihtaa vaatteitaan sosiaalisissa tilanteissa siksi, että hän pelkää vetävänsä puoleensa vääränlaista huomiota ja kommentteja kehostaan, Jackie sanoo.

– Ei todellakaan ole ok kommentoida jonkun kehoa ilman, että mielipidettäsi kysytään, eivätkä tätä tee vain miehet.

Jackie kirjoitti kolumnin rinnoistaan. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Moni nainen on kateellinen isoista rinnoista

Naisilta Jackie on saanut kuulla olevansa "onnekas" rintojensa vuoksi. Naiset myös vertaavat rintojaan Jackien rintoihin ja haaveilevat siitä, että Jackie voisi lahjoittaa heille rintakudostaan – se kun naisten mukaan tekisi olon "seksikkääksi".

– Toki, on todella seksikästä, kun koet vakavaa rintakipua metrossa ja haluat painaa hätäpysähdys-nappia, ja sitten tajuat, että taas yksi metallinen kaartituki on napsahtanut ulos rintaliiveistäsi ja painaa sinua rintaan, Jackie kuvaa.

Suuret rinnat jo 11-vuotiaana

Jackien rinnat olivat suuret jo 11-vuotiaana. Koulussa hänen käskettiin vaihtaa vaatteensa ennen jumppatuntia vessassa, piilossa muiden katseilta.

– Se sai minut tuntemaan itseni avaruusolioksi. Kuin olisin epänormaali. Olin lapsi, joka näytti naiselta. Oli niin paljon vaatteita, joita en koskaan saanut käyttää, koska suvun ja perheen mukaan näytin niissä "liian kevytkenkäiseltä", Jackie muistelee.

Vaikka Jackie ymmärtää sukunsa yrittäneen auttaa, hänestä on väärin, että törkykommenttien ja ahdistavan huomion estäminen sälytetään nuoren tytön harteille.

– Meidän pitäisi tämän sijaan kysyä, miksi ihmiset ylipäätään seksualisoivat lapsen rintoja, Jackie näpäyttää.

Jackie. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Ja loppuelämäni ajan olen jatkuvasti huolissani..."

Aikuisviihteessä isot rinnat ovat oma kategoriansa ja rintoja seksualisoidaan yleisesti. Esimerkiksi monet sosiaalisen median palvelut sallivat miehen nännin näyttämisen, mutta eivät naisen nännin näyttämistä.

Jackie on harkinnut jopa rintojen pienennysleikkausta, mutta se olisi tullut liian kalliiksi; julkisen puolen kriteerit ovat naisen mukaan Isossa-Britanniassa liian tiukat.

Jackie kertookin, että joutuu myös jatkossa upottamaan suuria summia rintaliiveihin, jotka sopivat hänelle ja elämään suurien rintojensa kanssa.

– Ja loppuelämäni ajan olen jatkuvasti huolissani siitä, että joku tuijottaa minua aivan vääristä syistä, Jackie sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja