26-vuotias Alice kyllästyi jättirintoihinsa – haluaa luovuttaa ne hyväntekeväisyyteen

3:22
Rinnoille oli tärkeä rooli tässäkin: Joukko yläosattomia naisia protestoi New Yorkissa tasa-arvon puolesta ja internet-sensuuria vastaan. 

Alice, 26, halua luovuttaa luontaisesti hyvin suuren rintansa hyväntekeväisyyteen. – Minulle on annettu suurten rintojen ihana lahja, Alice kuvailee.

Alice Whiskin haluaa luovuttaa rintansa pois. Luontaiset L-kupin rinnat omaava Alice, 26, haluaisi antaa rintakudoksensa sitä tarvitseville.

Eurooppalaisissa kokotaulukoissa Ison-Britannian koko L vastaa noin eurooppalaista kuppikokoa P.

Ei voi kantaa lastaan

– Minulle on annettu suurten rintojen ihana lahja, Alice kuvasi Facebookissa.

Haastattelussa englantilaisnainen kuitenkin toteaa, että rinnoista on myös haittaa. Ongelmat alkoivat, kun Alicen rinnat kasvoivat huikeat neljä kokoa vuoden sisällä. Aiemmin rinnat vastasivat eurooppalaista kuppikokoa K.

Nyt Alicella on vaikeuksia hoitaa arkisia askareita, kuten kantaa 3-vuotiasta tytärtään.

– Ne (rinnat) ovat suuremmat kuin koskaan. Minulla on selkäsärkyä, en voi kävellä pitkään, en voi edes siivota, Alice kuvaa.

– Tämä rajoittaa niin paljon sitä, mitä voin tehdä, että se vaikuttaa jo mielenterveyteeni. Mutta tämä on toivottavasti antanut minulle mahtavan mahdollisuuden luovuttaa rintakudokseni syöpäpotilaiden auttamista varten.

Haluaa luovuttaa rintakudoksen syöpäsairaille

Alice haluaisi luovuttaa rintakudoksensa potilaille, joiden rinnat on poistettu syövän takia. Kudoksesta voisi muotoilla uudet rinnat.

Isossa-Britanniassa kudoksen luovuttaminen on mahdollista: KentLiven mukaan Isosta-Britannista löytyy useita terveydenhuollon laitoksia, jotka vastaanottavat rintakudosta. Kudosta kerätään myös tutkimustarkoituksiin.

Alicen tarina levisi moniin medioihin. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Alicen rinnat ovat niin suuret, että hän pääsee pienennysleikkaukseen julkiseen terveydenhuoltoon. Tarkoituksena on pienentää rintoja jopa kahdeksan kokoa.

Nainen jää neljän tunnin leikkauksen jälkeen kuukaudeksi sairaslomalle. Leikkauksen jälkeen imettäminen ei enää onnistu, vaikka Alice saisi toisen lapsen.

– Ne voivat kasvaa takaisin, siihen on kymmenen prosentin mahdollisuus, mutta vaikka tämä (leikkaus) ei toimisi, haluan, että aiheesta puhutaan enemmän.

Haluaa auttaa muita

Alice kertoo ymmärtäneensä miesystävänsä kuoleman myötä, että elämä on arvokasta, ja hän itse on onnekas. Nyt Alice ei enää pelkää mennä rintaleikkaukseen.

Nainen haluaa auttaa muita ja on aloittanut myös hyväntekeväisyyskampanjan, jossa kerää varoja syöpätutkimukselle.

– Haluan antaa jotakin heille, jotka kärsivät syövästä. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja