Gwyneth Paltrow haastettiin oikeuteen hiihto-onnettomuuden aiheuttamisesta – uhri vaatii jättisummaa

Hollywood-tähden väitetään aiheuttaneen 72-vuotiaalle miehelle vammoja hiihto-onnettomuuden seurauksena vuonna 2016.

Iron Man -elokuvista tuttu Gwyneth Paltrow on haastettu oikeuteen onnettomuuden aiheuttamisesta rinteessä.

Väitetty onnettomuus tapahtui vuonna 2016 Utahin osavaltiossa. Miehen mukaan Paltrow laski hänen päälleen rinteessä, minkä jälkeen Hollywood-tähti jatkoi matkaa.

72-vuotias mies sanoo laskeneensa aloittelijarinnettä, kun hän kuuli selän takanaan hysteerisen huudon, jonka jälkeen hän sai kovan iskun lapaluiden väliin. Oikeusdokumenttien mukaan mies olisi kärsinyt pysyvän aivovamman törmäyksen seurauksena.

Onnettomuudessa loukkaantunut mies vaatii Paltrowlta korvaukseksi huimaa 3,1 miljoonan dollarin (2,7 miljoonan euron) summaa. Paltrown tiedottaja vahvisti, että onnettomuus oli tapahtunut, mutta hän ei pidä lakisyytettä vedenpitävänä.

– Tämä lakisyyte on täysin pohjaton. Kuka tahansa, joka lukee faktat, tajuaa sen, Paltrown tiedottaja kommentoi.

Loukkaantuneen miehen asianajajan mukaan asetusta, jonka mukaan laskettelijan on pysähdyttävä auttamaan kaatunutta tai loukkaantunutta ihmistä rinteessä.

– Gwyneth Paltrow lasketteli ilman minkäänlaista kontrollia, asianajaja sanoi lehdistötilaisuudessa.

Törmäyksen seurauksena loukkaantunut mies väittää, että hänen lähimuistinsa ei ole toiminut kunnolla onnettomuuden jälkeen. Onnettomuuspaikalla ollut laskettelukeskuksen työntekijä oli tunnistanunt Paltrown. Loukkaantuneen miehen ystävän mukaan Paltrow poistui paikalta sanaakaan sanomatta, kun ystävä koitti lähestyä näyttelijää kolarin jälkeen.

Paltrow voitti Oscar-palkinnon vuonna 1998 roolistaan Rakastunut Shakespear -elokuvassa. Viimevuosina Paltrow on nähty osana Avengers-elokuvia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja