Gwyneth Paltrowlla mielenkiintoinen häämatka – rantalomalla mukana myös entinen aviomies

Hollywood-tähti Gwyneth Paltrow kertoo ottaneensa häämatkalleen mukaan myös ex-miehensä.

Avengers: Infinity War -elokuvasta tuttu Gwyneth Paltrow nautti joululomista häämatkatunnelmissa rantamaisemissa. Paltrow meni syksyllä naimisiin Glee-sarjan luoneen Brad Falchukin kanssa.

Kaksikon häämatka poikkesi hieman perinteisestä. Pariskunnalla oli lomallaan mukana molempien lapset aiemmista liitoista sekä Paltrown ex-mies, Coldplay-laulaja Chris Martin.

– Pidimme juuri häämatkamme Malediiveilla ja meillä oli iso perheen jälleennäkeminen joulun aikana. Minun uusi aviomieheni, hänen lapsensa, minun lapseni, ex-mieheni, kaikki parhaat perheystäväni. Se oli hyvin moderni häämatka, Paltrow kertoi Live With Kelly and Ryan -ohjelmassa.

Paltrow ja Falchuk tapasivat juuri Glee-sarjan kuvauksissa, kun Paltrow teki useita vierailuita sarjaan vuosien 2010 ja 2014 välillä. Martinin ja Paltrown kymmenen vuotta kestänyt avioliitto päättyi lopullisesti vuonna 2016, kaksikon oltua erossa jo jonkin aikaa.

Entinen aviopari on pyrkinyt pysymään hyvissä väleissä lastensa elämän helpottamiseksi. Kaksikolla on kaksi lasta, 14-vuotias Apple tytär ja 12-vuotias Moses. Myös Falchukilla on ennestään tytär ja poika miehen aiemmasta liitosta.

Lähde: USA Today

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja