Google lopettamassa Chromecast Audion myynnin

Google lopettaa Chromecast Audio -laitteen myynnin. Se ei tule täydentämään varastoa enää uudella tuotannolla. Jälleenmyyjät voivat vielä myydä laitteesta jäljellä olevia kappaleita, ja lisäksi esimerkiksi Suomen osalta Googlen omassakin verkkokaupassa Chromecast Audio on vielä tällä hetkellä tilattavissa.

Chromecast Audio on ollut tarkoitettu kaiuttimien liittämiseen Chromecast-laitteiksi, joihin voi sitten ohjata langattomasti sisältöä älypuhelimista, tableteista ja tietokoneista. Chromecast Audio sisältää ääniliitännän, josta kaapelilla sen on voinut liittää kaiuttimiin tai äänentoistojärjestelmään.

Chromecast Audion suosiosta ei ole tarkkaa tietoa mutta kokonaisuutena Chromecast-tuoteperhe on ollut erittäin suosittu tapa katsella verkkosisältöjä suuremmalta ruudulta.

Tieto Chromecast Audion myynnin lopettamisesta tuli julki, kun Isossa-Britanniassa laitteen tilannut asiakas sai viestin tilauksensa perumisesta, koska laitteen myynti on loppunut eikä uutta varastoa ole enää tulossa.

”Tuotemallistomme jatkaa kehittymistään, ja nyt meillä on valikoima tuotteita käyttäjille äänisisällöistä nauttimiseen. Olemme näin ollen lopettaneet Chromecast Audio -tuotteiden valmistamisen. Tulemme jatkamaan tuen tarjoamista Chromecast Audio -laitteille, joten käyttäjät voivat jatkaa musiikista, podcasteista ja muusta nauttimista”, kommentoitiin Googlelta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja